14120923 Mgto emra tahaoglu gerçekten söyleyen var çok önerir misiniz sizde birde o doktor beye gitmek istiyorum
Mgto 14120923 benim esas doktorum yunus Çavuş tu kendisinden çok memnundum. Memorial den Bower hastanesine geçince o Emre beyi de çok duymuştum ona geçtim. O da gayet bilgili ve ilgili şu an ondan da çok memnunum.
Linayn @Hsn1812 bende özel bağlara gidiyorum Veyis keskin ilginlendi baya ama 13 haftalık cinsiyetini net demedi
Minikbebek61 Minikbebek61 şim Linayn şimdi internette yorumlara baktım baya öneriyorlar o doktoru güler yuzlu hiç çekinmeden soru sorup ulaşabiliyoruz falan demisler
14120923 Mgto Evet yunus hocayı da duydum çok bugün Ali Emre beye randevu aldım gideceğim inşallah artık doktor beyde kalırım doğuma çok az kaldı sürekli doktor değiştirdim içime sinmedigi için bugün inşallah kaygılarım biter
Linayn @Minikbebek61 daha çok yeniyim bu ilk muyanemdi bağlara gittim yani güler yuzlu doktor ilgilide baya bakalım iki haftaya tekrar gidicem cinsiyet kesinleşir inşallah
cagla9094 Mehmet İrfan Külahçıoğlu’na gitmiştim ben çok memnun kaldım tane tane anlatıyor merak ettiğin her şeyi de çok güzel yanıtlıyor çok da güleryüzlü
cagla9094 Hsn1812 1250 liraydı ama 21.haftamda gitmiştim şuan 30 haftalığım zamlardan sonra fiyat artmıştır büyük ihtimal
Figenecer Minikbebek61 cnm özel baglar hastanesinde Hıdır budak var çok iyi muayenede fazla değil ilgili numarasını da veriyor ben ona gdyrm çok hastasi var randevu alirsanz rahattr
Berenmeva1 Minikbebek61 memorial dicle hastanesinde sabire hanım gayet ilgili sakin yapıda bi doktor 😊