Adeninannesiseren Kızlar cok duyulmamış klasik olmayan erkek ismi onerinizi bekliyorum (adenin yanına eklicem) iki isim cok severim 👏🏻😀😃☺️👶🏼
Ssseval Adeninannesiseren aden erkek ismi mi? Bulursan banada söyle canım😂😂 bende kibar ve kısa olsun istiyorum . Atlas var bir tek aklımda
Berkaytuana Adeninannesiseren Aden Yiğit Yaman Aden Deniz Aden Eymen Aden Nedense sadece bunlar geldi aklıma 😍 sağlıkla al kucağına Aden bebeği inşallah 💕
Adeninannesiseren Ssseval ya adene kız diyorlar ama ben oğlum da olsa kızımda olsa aden koycam derdim hep. Unısex bi isim bence deniz gibi 😀
Ssseval Adeninannesiseren aden zaten kibar bi isim yanına bulmak biraz zor. Hiç biley bulamassam atlas olcak🙈 eşimden tam onay geçmedi illede olsun gibi . Sadece güzel dedi😂
Adeninannesiseren Dryunln hahha aynen cok güzel o da ama aden den vazgecmem :)) ya kız olsa birsürü yanına isim vardı. Vera duru dora şura 😂 ama erkeğe olmuyor işte
Dryunln Bende Arden Asil Kuzey istedim. sonra asil den soğuttular beni 🙈 sıfat gibi duruyor diye Arden ide eşim beğenmedi 🙄 Bizde Kuzey de karar kıldık 😬
Adeninannesiseren Dryunln ya arden de kuzeyde cok güzel ama asil nedir boşver iyi etmissin kuzey seçerek ☺️
Adeninannesiseren Ssseval valla çok haklısın atlas aden bunlar başlıca yeten star isimler yanına baska isim kabul etmiyor. 😂yaa bu eşlerimizden onay beklemekte ayrı bi olay 😂😂
Ssseval Adeninannesiseren hiç sorma heves ediyorum kapı süsü falan hepsi isimli olsun diye, kzım da doğumdan sonra karar vermiştik
Dryunln Adeninannesiseren Teşekkür ederim 😊 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ben 6 aylık oldum daha yeni karar verebildik eşimden dolayı bekleyelim daha güzel isim. Buluruz belki diye diye 6 ay geçti 🙈
Dryunln MomNalbant ben koyamadık sen koy diyeceğim ama Atlas ı beğenmediyse Arden i de beğenmeyebilir
Adeninannesiseren MomNalbant ben Yankı ismine bayılıyordım cok güzel ama eşim istemedi siz düşünün bence
Leylaleyla Ben demir yada eymen diyorum eşim bugün aslan dedi .kızım görkem yada uras diyor bakalim hayırlısı