Munevver_bozdogan babyiscoming_ yani iki defa erken hamilelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı hiç negatif çıkmadı
tatlibebegim_ Munevver_bozdogan Munevver_bozdogan ayy o zaman hamilelik var gibii garanti olsun diye 15.günü kan ver bence hamilesin yoksa çıkmazdı yani
Munevver_bozdogan tatlibebegim_ sabredip 15.gün yapacağım yani bu pazar 😊 güzel haberler vermek istiyorum sizeee
Munevver_bozdogan tatlibebegim_ erken hamilelik testi yapıp sonra kan vermeye gideyim diyorum yoksa direk kan mı vereyim
Munevver_bozdogan tatlibebegim_ tamam canım çok teşekkür ederim. Bir de sabah aç karnına mı gideyim kan vermeye özel hastaneye gidiyorum saatin önemi var mı
tatlibebegim_ Munevver_bozdogan farketmez ama ben aç gitmiştim yarım saatte çıkıyor sonuç hangi şehirdesinn
Munevver_bozdogan babyiscoming_ canım bisey soracağım bugün çatlatma iğnesinin 13.günü kaset test yaptım negatif çıktı 15.gün tekrar deneyeceğim sende artar mı değer pozitif olma ihtimali var mıdır ? 13.gün negatif çıkması beni biraz üzdü
Munevver_bozdogan tatlibebegim_ canım bugün 15.gün adet olmadım testler de negatif beyaz akıntım var sence geç döllenme olabilir mi yoksa umudu keseyim mi
tatlibebegim_ Munevver_bozdogan kaset testte geç düşüyor kan adetim geçmesi lazım erken gebelik dene bi ama mutlaka kan var testte negatif çıkıp kanda pozitif çıkıyor
tatlibebegim_ Munevver_bozdogan o zaman hamileliktir yoktur olsaydı düşükte olsa çıkardı inşallah bidaki ay olur🤲🏻
Ftm_22 Munevver_bozdogan canim pozitif olsa şimdiye çıkardı ümit etmek daha kötü ben 16 gün adet olmuştum 1 2 gub geciktirdi 12 güne kafar hep pozitif çıktı 13 günden sonra negatife döndü