Betulhdvrd -Ozlem58- Kızılay gelinlikçiler çarşısı var orda genelde içinde bindallı vs de veriyorlardı iki sene önce
ahsengl -Ozlem58- eğer istiyorsan ben sana sata bilirim özel dikim gelinliğim ve taşındığım için mecburi satıyorum yoksa kıyamam Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! https://link.dolap.com/8bzw9
semosderler Ben 10 bin tlye aldım, 38 -40 bedene olur 5000 tlye satıyorum gelin çiçeğimi de hediye ediyorum düşünürseniz
anneoluyoruuumm16 -Ozlem58- valla ben nisanurdan giydim geçen yıl Ekim’de 10 bin liraya bindallı gelinlik kuaför aksesuar hepsini halletmistik. Kuaför iki gündü bir çekim bir düğün için. Aksesuarlarda iki gündü canım. Gayet memnun kaldım
Sebiha0135 -Ozlem58- bizim izmirde gelinlik dükkanımız var ölçülerini ver diktirelim kampanyalı yeni açtık :)
-Ozlem58- Sebiha0135 sadece gelinlik değil bidalli kuafor ,çekim ,süsleme vs hep içinde olan paket yerler bakıyoruz ankarada canım
anneoluyoruuumm16 -Ozlem58- her yerde Nisanur şubesi var canım. Ben Konya’dan giydim ama sana yakın olanı Google’dan bulabilirsin