-Ozlem58- semosderler uygun olsun işte paket halinde olursa daha makul olur ♥️paket halinde 10 12bin aralığında içinde damatlık vs oluyor ya öyle paket kiralayan yerler var mı ? Varsa isim olarak yazarsanız daha memnun kalırım ;)
Nhlhmz11 -Ozlem58- kiralık veriyor mu bilmiyorum bir bakın siz yine de Fatoş gelinlik +90 543 254 66 06
Ygmrcylin -Ozlem58- mağazadan olması şart mı ? Gelinliğim var özel dikim ekimde evlendim bende düşünürsen kiraya verebılırım uygun fıyata özel taşlı duvagım çiçeğim de mevcut
-Ozlem58- Ygmrcylin gormedimki ,buraya atılan diyorsanız eğer sol köşede 3tane çizgiye girip ordan resim yukleye girip istediğiniz resmi kopyalayıp oraya yapistiriyoesunuz
Cerenoruc -Ozlem58- dolap uygulaması kullanıyorsanız tesettür gelinliğim mevcut düşünürseniz yardımcı olurum fiyatta uyumlu olursa beden olarak
Baharoloji -Ozlem58- Tunalıdan almıştım ben çok çeşit var bütçe olarak her bütçeye göre mağaza var bakabilirsiniz bir de ulusta gelinlikçilerin olduğu bir han vardı ancak ismini bilemiyorum ora da da çok çeşit vardı