irem7 Bebehlimmm evet ama bu şekilde bakılması doğru değil. Doğru bakıldığında gayet acısız bir işlem.
irem7 Melodimm işaret parmağı ve orta parmağını birleştirerek bakıyor el falan değil iki parmak yalnızca
Bulbulyuvasi irem7 kuzum korunmasız ilişki bol bol birki çayı rezene ahududu yaprağı ne varsa mutlaka sıcak duş ben 1cmdim 39da 3cmle yatış verdiler
irem7 Bulbulyuvasi ilişki olmuyor çünkü doğum için eşimin memlektine geldim görev sebebiyle doğuda yaşıyoruz. Eşim önümüzdeki hafta ben 40 haftalık olunca izne ayrılacak. Hurma yiyorum günde 5 tane ahududu yaprağı çayını henüz denemedim. Nereden temin edebilirim. Ya da taze yaprak ile oluyor mu
Seyyahfener irem7 aynı o zaman ikisi de bende çok korkuyordum yine de tuhaf oldum of falan yaptım ama abartıldığı kadar değildi doktorla ilgili olabilir acı olayı.
arsamveannesi irem7 vala ben bu cati muayenesini abartanlara gicik oluyorum o kadar komik ki. Ordan 3 4 kiloluk bebek cikacak iki parmagi abartmak ne 😂 ve cinsel iliskide iki parmak kadar bir girs olmuyor mu😂😂😂 bide cok acidi aciyor diyenler var amma nazikler ha
irem7 arsamveannesi doktora acır mı diye sorunca parmaklarını gösterdi, ilişkiye girdiğin organ bundan büyüktür bence dedi ve güldü haklı da yani 😅
M9742 irem7 sürekli hareket yapıyorum bende dedim artık doktora gelsin istiyorum son 10 gün veriyorum dedi 😂 sende benim gibi doğuda mi görev yapıyorsunuz