• Doğum
  • 37 hafta Hastane Çantası 💐

Kızlar 37. Haftaya girdik hastane çantasını hazırladım artık. İçine ;
Bebek için ;
Doğduğunda giyeceği 10′lu takım
1 tane alt üst takım
Emzik/Islak Mendil/Bez koydum.
Kendim için;
1 tane gecelik
2 takım pijama
Hasta bezi
İç çamaşırı
Terlik

Yeterli diye düşünüyorum :)

2kizannesi- tam benlik çanta abartısız bı şekilde yani fazlasına gerek yok gönder o çantayı bana kız ben daha hazırlamadim 37 olduk ama 😅

Smsmzmz Ya sonuçta en fazla sezeryan doğum olursa 2 gece kalınıyor, bebeğin üstü kirlenmiyor etmiyor. Kendime de geceliği sırf doğumdan sonra kontrol oluyor ya alttan o yüzden rahat olsun pijama altını giy çıkar olmasın diye aldım hani doğumdan sonra ilk onu giyerim sonra çıkarırım diye. Yok makyajmış işte bebeğe 2 tane 5li takım iki tane muslin örtü bi tane battaniye falan 🥴 millet dolabı dolduruyor valla 😂 Yani peşimize yük etmektense evimiz yakın, baktım ki yetmedi gidip alınıp getirilir 🤷🏻‍♀️

Az gibi geldi bana sezeryan doğum yapmış biri olarak. Bebek her an kusabilir vb şeylerden üzerini kirletebilir. Bebek bezi ve kendinize pijama da bol katın derim ben. Ha birde kundak ve alt açma minderi.

Millet tatile gider gibi hazırlıyor abartmaya gerek yok güzel olmuş 😀

2kizannesi- bebek için 1 takım daha koyabilirsiniz topuk kanı alırken kan oluyor kıyafeti birde ilk dogduklarinda sulu kaka yapıyorlar taşabiliyor. İlk oğlumda gereksiz birsuru şey almıştım sabah doğum yapıp öğlenden sonra çıkmıştım hastaneden boşuna herseyi tekrar yıkadım. Bu sefer sizle aynı hazırladım bende çantayı az ve öz fotoğraf çekimi yaptıracağım için taç ve makyaj malzemesi var fazladan o kadar birde havlu sancıları duşta karşılarsam gerekli olabiliyor

peri_07 Hastane çıkışının battaniyesi var zaten kundak niyetine :) Pijama da 2 takım koydum

Seval2468 Ben fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünmüyorum ya, hastanede yaptırmak yerine 4 yaşında bi kızım daha var sonradan aile çekimi yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa 😌 Bide dediğin doğru bezinden taşmadığı sürece problem olmaz ama o ihtimal de var evet ☺️