e_blue_sky_a mavideniz6 ben 10oldum bebeğin olduğu alt göbek hafif yukarı doğru şekil alıyor ama benim üst göbeğim yoktu o da büyüdü. Hamile değilken olmayan Bi göbeğim oldu. Oysa doğru dürüst ekmek bile tüketmiyorum
mavideniz6 e_blue_sky_a bu ben galiba 😅 ben de ekmek yemek çok yiyemiyorum zaten bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı kilo bile verdim ama göbek besbelli 😂
e_blue_sky_a mavideniz6 aynen benim üstüm zayıf. Demekki iç karın denen yer de yok bende. Daha 3aylık olmadık çocuk bile karnımı gösterip burda bebek mi var diyor arkadaşın kızı. Benim ablamın da böyleydi. İlk aylardan şişti. 9ayın sonunda kocaman karnı vardı
mavideniz6 Portredekitirtil dolmuşta yer verilmemesi üzdü 😅Ben de yeniyim ama yer versinler diye bekliyorum fkkfkfkf
Portredekitirtil mavideniz6 kızz yer vermeyi geçtim 12 li süt kolisi vardı pazar arabasıyla sürükleyerek dolmuşa bindim o kadar erkek vardı dolmuşa çıkarırken ucundan tutalım demedi. Artık benim şanssızlığım mı insanlığın bittiğinin kanıtı bilemedim🤷🏻♀️
mavideniz6 e_blue_sky_a Sağlıklı olsun da ama çok ta karnım büyürse ne yaparım çok merak ediyorum 😂yürümesi ayrı çatlağı ayrı
mavideniz6 Portredekitirtil nerede oturduğuna bağlı olabilir biraz çünkü bizim buralarda yardım etmeyen kimse yok denecek kadar az istanbuldayım bu arada Anadolu yakası , Allah yardımcımız olsun ne diyelim 🥲
MiniMimi42 mavideniz6 Benim 2. gebelikte 3. ayın başında belli olmaya başladı göbek. Bir ile iki değişiyor herhal 🤔
Masal-10 mavideniz6 Bende 14.haftadayım 14+5 bende de baya belli özellikle dar birsey giysem hamile olduğum belli oluyor :)