mavideniz6 Haftadan beri bebeğin olduğu alt karın yani üst vajina bölgem şişti, şu an yukarı çıktığını hissediyorum 14. Haftadayım baya baya belli olduğunu görüyorum sizlerde durumlar nasıldı?
anneoluyoruuumm16 mavideniz6 valla aslında zaten 98 kiloydum göbeğim vardı. O yüzden pek belli olmuyordu 5.5 aylık olduk dün asansör fotosu çekeyim dedim o kadar belli ki hamile olduğum. Hastanede de fark ettiler yer verdiler bana 😄
bu_partideyalnizsin mavideniz6 benim 6. Aydan itibaren çok yavaş çıkmaya başladı şimdi 35 haftalık tam olarak belli hamileyim ama çok fazla çıktığını düşünmüyorum bazılarının çok büyük oluyor
11-02- mavideniz6 bende 12. Haftaya gireceğim benimde belli oluyor hatta önceden giydiğim iç çamaşırlarım sıkmaya başladı
mavideniz6 11-02- ben 9. Haftamda yeni iç çamaşır alışverişine çıkmıştım kilo almadım ama sıkıyordu çamaşırlarım 🙃
ElifKarata mavideniz6 bnm 12 hafta ama şişkinlik var bnde sabah kuş gibiyim göbek mobek yok akşam olunca sisiyorum yemekten sonra 🥰🤣
-Annem mavideniz6 valla 2 ayllikken pirtladı benimki iç karnım dar heralde ilk gebeliğim şimdi bu işin sonu nereye gidecek diye kara kara düşünüyorum 😂😂
-Annem mavideniz6 aaahhah yalnız olmadigima sevindimm 😂 Cidden oylee ya son halimi merakla bekliyorum😂
Birannis Haftaya giriyorum yarın ama hamile olduğumu söylesem bile inanmıyorlar o kadar yok yani karnım 😃
mavideniz6 Birannis her gebeliğin kendine özgü olduğunu çıkarıyoruz bu yorumlardan ,sağlıklı olsunlar da aman 🥰
-Annem Birannis kız masalalh benim tanımadığım insanlar beni cevriip Aaa hayrili olsun bebek bekliyorsunuz galiba diyor 😂😂 Tuvalette otobüste yer veriyorlar 😂 Şaşırıyorum bazen alışamadım hala bu durumlara 😂
Birannis -Annem bende en çok bu konudan muzdabirim bu 2. Hamileligim ilkindede ayniydim 9 aylıkken. Bile anlayan olmadı hiç otobüste dolmuşta yer verenim olmadı
Basak3503 Benim 6.aya kadar yok gibiydi 6dan sonra bir anda çıktı şuan 8aylık aşırı büyük doktor hiç iç karnın yokmuş diyor anlamadım nasıl büyüdü😂
Fridasrose mavideniz6 6. Ayıma girene kadar kot pantolonlarımı giydim şimdi 34. Haftadayım herkes şişmanladım zannediyor göbeğimide yağ zannediyorlar 😂😂
Portredekitirtil mavideniz6 bende kilolu hamile kalanlardanım ilk 5-6 ay söylemeyene kadar söylemediğim insanlar hamile olduğumu anlamadılar. 32. Haftada dolmuşa bindim kimse yer bile vermedi
mavideniz6 Portredekitirtil dolmuşta yer verilmemesi üzdü 😅Ben de yeniyim ama yer versinler diye bekliyorum fkkfkfkf
Aysegul17 mavideniz6 tesettürlüyüm 8. Ayda pardüseden biraz belli olmaya başladı normal kıyafetlerimde 6 aydan sonra çok az belli oluyordu ama bilmeyen yinede anlamıyodu son haftamdayım bi anda büyüdü sanki