zeynozey Medine_yasar05 37+0 oluyormuş o gün.. Kilosu boyu nasıl bebişin? Gelişimi tam haftasında mı önden mi gidiyor? ☺️
Medine_yasar05 zeynozey bugün tam 3 kilo dedi cnm kilosu haftasıyla gayet uyumlu dedi hiç bir sıkıntı yok dedi bu arada baş aşağı duruyor
zeynozey Medine_yasar05 Sezeryan size kolay artık🤣 5. Olunca 🤣🤣 benimde 2. Olcak nasıl olacak daha mi hızlı topalanıcam diye düşünüyorum🥲🥲
zeynozey Medine_yasar05 bende öyle düşünüyorum 38+0 a gün verir inşaAllaahh🤲🏻🤲🏻 ölçümleri 1 hafta önden gidiyo zaten iri bebek🥲
Medine_yasar05 MaviJournal maşallah cnm ben 35 haftalıkken gittim gün vermedi 1 hafta sonraya çağırdı yani bugün ancak gün verdiler
HKclm Medine_yasar05 bizde bugün 36 olduk. Zorunlu sezeryan olacagımız için günümüz belli 38 de inşallah
Sere Medine_yasar05 sağolsunlar randevumu iptal ettiler mesaj geldi az önce. Başka doktorlarda da yer dolu çıkmıyorlar bile sistemde. Böyle rezalet olamaz. İnsanı özele nasıl mecbur ediyorlar
Sere Medine_yasar05 ben de bilmiyorum ki doktorun ne işi varsa sağolsun randevularını iptal etmiş napıcam kara kara onu düşünüyorum