BrnAkyl Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 🙏 bebeğiniz kaçıncı haftada dönmüştü hala makat geliş benim
12457 BrnAkyl benim 8. Ayda dönmüştü sanırım hatırlamıyorum doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyordu hep
BrnAkyl Mervesultan pilatese başladım orada dönmesi için hareketler yaptırıyorlar bakalım kısmet artık sizin kaçıncı haftada döndü
Seyhan494 12457 maşallah Allah bize de kolay dogumlar nasip etsin öncesinde herhangi bir spor vs yapmışmıydınız
12457 Seyhan494 hayır hiç yapmadım sadece ben evde hep hareket halindeydim temizliğimi felan kendim yaptım hep kendimi yormadan son ayda yürüdüm akşamları sadece bazen bir fe hurma yedim onun etkisi varmı bilmem
12457 BrnAkyl 8. Aydı herhalde hatırlamıyorum dayanıklı olun Kızlar ne olursa olsun acı dayanılmaz olsa bile
Seyhan494 12457 anladım bakalım bende ara sıra yürüyorum ve hurmaya başladım inşallah hayırlıca dogururum normal dogum istiyorum 🥲
etkafa 12457 canım doktorun son ultrason ölçümü ile bebeğin doğduğu kilo farketti mi ne kadar fark var