Aleyunll 35.hafta da kızım daha fazla dayanamadı ve dünyaya gözlerini açtı. Çok şükür ikimizde iyiyiz zorlu bir süreçti umarım güzelce atlatıcaz kızımla 🥰
Demet78 Aleyunll hadi bakalım inşallah darısı bizlerin başına 🥰🤰 normalmi sezeryan mi kaç kilo doğmuştu
Matmazelbebi Aleyunll Doktor erken doğum olabilir demiş miydi bir anda su gelip mi başladı doğumunuz bende kıza hamileyim merak ettim 🤗
Demet78 Aleyunll masallah maşallah inşallah benimde öle olur 🧿🥰🤰ama durmak bilmiyor ki sağa sola yatirmiyo bile
Aleyunll Sara-2007 8.ayın içindeydim suyum sancısız geldi hastahaneye geldikten sonra sancı başladı geldiğimde zaten 7cm açılmam vardı.
Matmazelbebi Aleyunll Ya 30da bavulu vs hazırlayayım bari ben çok aşırı haraketli doktor sürekli normal şu an için erken doğum gözükmüyor diyo ama içimden bir his erken doğacak diyo belki de kuruntu bilmiyorum 🙈😂
Aleyunll Matmazelbebi Sen tedbirli ol bence ben hazırlıksız yakalandım. Herşey karman çorman şuan. 😬 Bebişinde seninde çantan hazır olsuun
bendeanneoldum_ @“Aleyunll”#p28813109rabbim sana bağışlasin inşallah lütfen bize de dua eder misin bide doğum nasıl geçti yazar mısın
Aleyunll bendeanneoldum_ amiiin çok sağol ederim tabii ki Allah herkesin yardımcısı olsun doğuma girmeden önce 7cm açılmam vardı zaten çok zorlanmadım o yüzden saatler sürmedi yani ama dikişlerim çok var ödem falan olmuş o zorluyor sadece