guzelanne01_ Sevgi-59 9 ay mide yanmasından son aylarıma doğruda kramplardan el sıkışmasından tuvalletten uyuyamadım şimdide doğdu 35 günlüğüz bu seferde oğlumun gazından uyuyamıyoruz😢😢😢Artık çok kötüyüm dayanacak gücüm kalmadı
guzelanne01_ AlyaLinaaa selamlar canım Valla durumumuz vahim birde maraştayım depremzedeyim zaaten Depremlemi boğuşim sıcaklamı boğuşim 2 çoçuğum var onlarlamı ilgilenim bebeklemi ben bilmiyorum uykusuzluktan pertimm zaten😔😔
Minik-anne06 Sevgi-59 uyku en sevdiğim ama hamiş olduğumdan beri deliksiz bir uyku uyuyamadim asker gibi nöbet mi tutuyom desem gece bekçisi gibi evi turluyom bazen lavabo mutfak arası gidip gelmece 7 aydır böyleyim🥺bebek doğunca da artik bakicaz
Elanin_annesi Sevgi-59 30+3 uyuyamıyorum 1 saat dalmışım uyandım. Sanki yüreğim ağzımda gibi bi his var kaç saattir karnım taş gibi
g-gamzee Sevgi-59 şöyle deliksiz 2-3 saat bile uyusam yeter modundayım 🤦♀️ 37 haftalık olduk bir süredir ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum çok yıpratmaya başladı bu durum 🤦♀️