Arzuozturk Ygmrcylin sabah kalkıyorum şişlik yok ,akşama doğru şişiyor ve ağrı oluyor neden böyle bilmiyorum
Arzuozturk MalkOc maşallah 🥰 bizde cuma günü gidicez kontrolümüz var ,geçen gittiğimizde söylemedi doktor 😳boy kilo
Arzuozturk Yasmin2828 maşallah kuzuya annesi 🥰ne yediniz gün içinde bizede önerebileceğiniz besinler varmı❤️cuma kontrolüm var bakalım bizim kız kaç kilo olmuş 😳🙈
Yasmin2828 Arzuozturk valla bişey yediğim bile yok öğleden sonra 3 4 gibi anca yiyebiliyorum sabahları iştahım olmuyor malum sıcak bence tamamen yapısal benim ilk çocuğum da 4200 doğmuştu canı içinde sağlıklı olsun kilo önemli değil bence
Ensar00 Arzuozturk bacak kısmı haftası ile uyumlu kafa bölgesi haftası ile uyumlu bi sorun yok ama karın bölgesi haftasından 2 hafta geri de kalmış
Arzuozturk Abcc-1 maşallah kuzuya sağlıcakla büyüsünler inşallah 🥰bizlmde cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Arzuozturk Youngmotherr yaaaa bizede geçen gittiğimizde boy kilo söylemedi 😳bu cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek
Arzuozturk Yasmin2828 maşallah diyelim o vakit ,ailede yapılı varsa genetik olablir,kaç kilo aldınız peki 😅🙈
Yasmin2828 Arzuozturk 63 ile hamile kaldımşuan 73 kiloyum 10 kg aldım haftaya nasipse kavuşuyoruz sezeryan:)
Arzuozturk Yasmin2828 bende 63 ile hamile kaldım ,suan hiç tartılmiyorum psikolojik etkilenmiyim diye😅
Arzuozturk Ygmrcylin yürüyüş yapmayı seviyorum aynen arada çıkıp yürüyorum ,sola yatıyorum ama bi süre sonra sağa dönüyor insan🥰
Arzuozturk 262223-- maşallah annesi 2 kg geçmiş ,son ayda kilo alıyormuş bebekler ,bakalım bizlmde cuma günü kontrolüm var ,bizim bebiş kaç oldu acaba
Ensar00 Arzuozturk hayır ikinci gebeliğim ilki çok iyiydi polene alerjim var çok kötü oldum bayram tatilinde hapşırık tıksırın kaşıntı falan o sırada gelişimi durmuş etkilenmiş
262223-- Arzuozturk anladım canım 😂biz anneler 3.4 kiloda olsa az gelir gözümüzü sağlıkla kucağımıza alalım inşallah