Arzuozturk Nasıl gidiyor hamilelik anneler 🙈bizim bol ayak şişmeli,sıcaktan bunalan,arada bel bacak ağrılı,aniden ter basmalar 😳uyurken sağa sola dönerken ağrı ,,,aklıma gelenler bunlar 😅😅
Kediannesi21 Arzuozturk 2100 kg kız bebek o haftada öyleydi simdi 35+4 olduk cumartesi randevumuz var bakalım🌸
Yasmin2828 Arzuozturk Arzuozturk 32 haftada 2700 şuan 36+2 3550 gerçekten son zamanlar çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunn
Youngmotherr Arzuozturk bebeğim en son 36+2 de 2486 gramdı 37de gittim bakmadılar bidahaki kontrolüm 3 hafta sonrası doğurmazsam tabi 🤣
Gzdklnc20- Geçen hafta 37. Haftamızdı bebişin kilosu 3100 grdı. Bugün 38 haftalık olduk cuma kontrolümüz var bakalım kaç kg oldu 😌😊
Arzuozturk Ygmrcylin geçen gittiğimiz haftada doktor boy kilo söylemedi 🌸🙏🏻sonraki gelişte bakarız dedi geçiştirdi resmen
Arzuozturk Busracft maşallah kuzuya insan merak ediyor ,son gittiğimde sonraki seferde boy kilo bakarız demişti doktor 😳
Arzuozturk Kediannesi21 maşallah kuzuya annesi ❤️bizlmde bu cuma kontrolümüz var tam 32. haftaya girmiş oluyoruz bakalım kaç diyecekler
Mummumlilo Bende ödem yok sıcak basmasını aynen yaşıyorum bir anda ter basıyor birden üşüyorum gibi oluyor değişik arada midem yanıyor gece uykusu zaten yarım yamalak ne oturduğum yerde rahatım ne yatarken buna da şükür 34. Haftadayım bu arada😇
Arzuozturk Mummumlilo aynı aynı birden ter basıyor çok fena oluyor insan,uyku desen yok çişim geldi zannediyorum kalkıyorum yada terle uyanıyorum ,sağlıcakla gelsin bebişler
Arzuozturk MalkOc maşallah 🥰 bizde cuma günü gidicez kontrolümüz var ,geçen gittiğimizde söylemedi doktor 😳boy kilo
Arzuozturk Yasmin2828 maşallah kuzuya annesi 🥰ne yediniz gün içinde bizede önerebileceğiniz besinler varmı❤️cuma kontrolüm var bakalım bizim kız kaç kilo olmuş 😳🙈
Ensar00 32+6 ken 1750 gr 42-43 cm dedi gelişimi karın bölgesinden durmuş dedi iyi bi beslenme önerdi 12 gün sonra randevu verdi 1 haftası geçti bakalım inşallah güzel kilo alır
Ygmrcylin Ensar00 muz dondurma kaşar peyniri meyve ağırlıklı beslen şekerin de sorun yoksa tabi ben 30. Haftaydm kılosu 1720
Arzuozturk Abcc-1 maşallah kuzuya sağlıcakla büyüsünler inşallah 🥰bizlmde cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Arzuozturk Youngmotherr yaaaa bizede geçen gittiğimizde boy kilo söylemedi 😳bu cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek