Rabissskemal Hubeyb9 iste o evet yumuşacık ama geri geldi dün bende bugün attım az önce bakalım sabah gelcek mi geri
Hubeyb9 Rabissskemal yada şüphe içinde kalıyorsan koyduktan sonra hemen kalkma canım yarım saat ayaklarıni kaldır uzan. Öyle dene bide. Alışana kadar. Benimde hep aklımı kurcalıyordu. Bide peçeteyle hallet doktorum kesinlikle yıkama diyordu kuru tut orayi. Islak kalmasın. Vajinal duş onermiyorlar fitil döneminde. Bilgin olsun
Canimucizem Rabissskemal en başından beri kullanıyorum 29.haftadayim günde 3 kere atiyorun canım 😂 vücut içinde ki ilacı atıp geri kalan o plastik kısmı yavaş yavaş atıyor merak etme 20 dk içinde zaten eriyor o vajina kendini temizlemek için onu kabul etmiyor korkma yani ilaç her türlü gitmiş oluyor hatta gün içinde parça parça bile temizliyor kendini
Hubeyb9 Rabissskemal o zaman hastaneye git bence canım yakınsa en azından bir kontrol etsinler hersey yolunda mı diye.
Premsesko Rabissskemal Henüz 7 hafta 3 günlük hafif bir pembelik gördüm doktor sorun yok dedi ama verdi
Hubeyb9 Rabissskemal öyledir merak etme 4 ay kullandım gebelik öncesi de başlamıştım ben kullanmaya. Aynı dediğin gibi oluyordu. Smdi 25 güne doğumum var inşallah
Meriioo Canım elbette akıp çıkıyor, sonsuza kadar içinde kalamaz ☺️ bende kullanıyorum ve benimde akıntı şeklinde ertesi gün geliyor parça parça… sağlıkla bebişine kavuşman dileğiyle 💕
alleynagg18 Rabissskemal bende de aynı durum vardı şuan açılmam yok ama doktor her ihtimale karşı serklaj yapmamız lazım dedi
Rabissskemal alleynagg18 açılma yoksa neden serklaj uygulaması oluyor benim açılmam var ama 25 inn altına inersen sorun dedi yapmadı dikme ve dinlencen dedi
alleynagg18 Rabissskemal her ihtimale karşı yapalım açılman olabilir şuan normal ama dedi benim önceki düşükte de 2 cm açılamm vardı
Merve9395 Bnde 24 haftatayim kanamam oldu daha yeni hap şeklinde kullanıyorum başina gelen varmı geçer demi bu kanama
minimix Rabissskemal progestan yerine luthinus diye bi ilaç var vajinadan kendi içinde aparatı var ve progestan gibi çok akıntı yapmıyo isterseniz bi deneyin ikisi de birbirinin muadili
e_blue_sky_a Rabissskemal başlarda öyle oluyor sonradan alışıyorsun. Korkma sen biraz daha içeri itir bsy olmaz. Ben doktora sormuştum eriyor diye doktor da olsun erise bile onun faydası var vajinal al ağızdan alınca etkisi azalıyor dedi