Mom0888 Kızlar ikinci çizgiyi gören var mı acaba ben mi yanlış görüyorum adetime daha var bel kasık ağrım var akıntım artmaya başladı bu testi yaptıktan bi süre sonra hiç bişey görünmüyordu ilk 5 dakikada böyle oldu adetim 2 gün sürdü kesildi bu arada
Mavimi Mom0888 bu testti ışığa tutup veya arkasından flaş tutup tekrar atın daha net görünecektir öyle bakalım birde
Mom0888 Kr6543 4 gün önce de yaptım 20 dakika içinde görülmeyecek gibiydi bugün de aynı ama bu sefer ilk 5 dakikada çıktı çok net çıkmıyor görselde emin olamadım bende evde değildim olsa gidip kan vericem direk
Kr6543 Bazen bu platforma fotoğraf yüklerken çizgiler çok net çıkmayabiliyor canım en iyi sen görürsün bence
Mom0888 Kr6543 ilk 5 dakikada gördüm ama sonra yok oldu gibi çizgi anlamadım bende erken olabilir diye düşünüyorum kan vericem ama şimdi gereksiz yere kimseyi heyecanlandırmakta istemiyorum ilk bebeğimi adetten 5 gün önce öğrendim normal kaset testte
Mavimi Mom0888 bu şekilde görünmüyor gibi ama flaş ışığını testtin arkasından tutarak daha net görebilme imkanınız var deneyin isterseniz
edasontr Mom0888 olsa zaten net gozukurdu kzum zorla cizgi arama yani bende oyleydim ve cizgi grunuyordu flasla fılan baktıgım da ama yoktu yani normal bak yoksa yoktur zorla aramanın bi seyi yok net goremiyorsan snra bdaha yap kzum
Mom0888 edasontr üstünden çok geçti ama ilk yaptığımda çok çok silik çizgi vardı ilk koyduğum resimdeki gibi arada kaldım adetime daha var zaten