Rabiaddkglu06 Omermomm_ uygulamaya göre son 4 ama bende de hiç bir belirti yok bekliyoruz masum masum.
Visneliturta Omermomm_ riskli bir durum görülmedi canım ilk doğumum olduğu için doktor 41 haftaya kadar bekleyelim dedi 41 hafta olunca suni sancı veririz dedi bende normal doğum istiyordum başından beri takibi kayıtlısı neyse onu yaşatsın rabbim doktorumda normal doğumu desteklediği için daha fazla beklemeye gerek yok dedi o yüzden 41 haftayı bekledik inşallah suni sanı ile doğumum gerçekleşir
r10b Omermomm_ bende 39 oldum ne ağrı ne sancı hiç bişey yok 😔Artık zorlanıyorum,Allahım hepinizin yardımcısı olsun
Cookie-Mom Sizler kıdemli ben hala 38im 😕 ama artık günler yıl gibi geçiyor. Sürekli yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum. Hurma yiyorum. Benim oğlanda sanki hiç doğmayacakmış gibi 🤷♀️ herkes sancın var mı diye soruyor bana 😕🥹
Omermomm_ Cookie-Mom biz uğraştıkça kaçıyorlar gibi ne yaptıysam yok herkes en ufak şeyde noldu sancı mı diyo yok demeye utanıyorum😬
rosemomm benimde 15 gün görünüyor ama yalancı sancı ya da kasılma yok yarın tam 38 oluyoruz beklemedeyiz 🤷🏻♀️
Elifaras_ Omermomm_ valla ben de anlamadım değişik ilk defa yaşadım. Vajina ağrısı yaşadım kasıldı resmen
Cookie-Mom Omermomm_ bende ya. Hatta artık o soruları duymamak için doğurmak istiyorum. İnşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı ☺️☺️