Zeynepz mervkoca iki gebeliğimde de ilk üç ay almadım da vermedim de malum bulantılar tiksinme vs 4 ten sonra bi beş kilo falan birden alıyorum doğuma kadar toplam 12 kilo almış oluyorum her şeyden yiyorum bu arada yapı olarak almıyorum kilo ilk gebeliğimde 52 yle kaldım 64 le doğuma gittim ikinci gebeliğimde nerdeyse 36 haftalık oldum yine 52 yle hamile kalmıştım şuan 63 üm😂 en fazla 65 i görürüm herhalde
Melisaumy 33+2 18 kilo aldım baktığınızda hiç belli olmuyor çünkü aşırı zayıftım hızla kilo alıyordum ama bu ay sadece 2 kilo almışım garip
Nurcihannan Melisaumy bende 33+2 yim geçen hafta tartıldım 10 kilo almıştım. Suan 12 falan olmustur heralde
MerveTeyze Bende 42 kg iken 27. Haftada 57 kiloyum başlarda çok büyük hızla kilo aldım son bir iki aydır ivme azaldı
Aysensrkan 19 haftamdayım 1 kilo almışım hep böyle gidecek ve kilo almamak gibi hissediyorum ama kilo almak istiyorum delirdim sanırım
Gecemboncugumm mervkoca 22+2 olduk 3 kilo aldım 🥲😂 18. Haftadan sonra daha hızlı alınıyor sanırım 😅 karnım da 18den sonra aniden büyüdü 😂
Sudeeee 36 haftamdayım 23 kg aldım ikinci gebeliğim 😅 ama hemen veriyorum doğumdan sonra o yüzden çok takmıyorum kafama
Melisasrt Hamileliğin başından beri almadım bebeğim de almamış 2 hafta geriden geliyormuş yemek de yiyorum halbuki zayıf bir insanda değilim çok üzülüyorum artık bebeğim için ne yapsam kilo aldırabilirim 🥺 34 haftalıgım kusmalar hala devam 🤦🏼♀️
yagmurbayrak Melisasrt merhaba muz,kaşar peyniri,ceviz ve meyvenin bebişe kilo aldırdığı söyleniyor araştırın isterseniz, sağlıkla gelsin inşallah🥰