mervkoca Kızlarr kaçıncı haftada kilo almaya başladınız? Benim henüz yeni olduğu için 1 kilo almışım. Korkuyorum aslında canım ne isterse yiyemiyorum da. 😓 son aylarda çok kilo alacaksınız diyorlar kendimi son aylara saklıyorum 😄😄
Gunicka mervkoca bebek ilk 3 ayinda Anneden yemez . 3 ayindan sonra normal yemek yemek lazim ki kan can olsun , yoksa ilac icersin
Tugraseda mervkoca 18. Haftada kilo almaya başlamışım. Şuan 30+4üm 6 kilo almışım. İlk gebeliğime kıyasla bunda maşallah mankenden halliceyim😂 ilk hamileliğimde 20 kilo alarak eller ayaklar basenler yanaklar davul gibiydim. Doğum kilomu hemen vermiştm bence çoğu ödemdi. Şuan kontrollü ilerliyorum bundan sonraki haftalarda nolue bilmiyorum
Betulturkmen Ozlm_31 hadi ya. Bende 24. haftamdayım. 7 kilo aldım doğuma kadar dikkat etmek lazım tabi
Polite 38+4 teyim 9 kg aldım. İlk zamanlar pek almadım. Hatta göbeğim bile 30. haftaya kadar çok çıkmadı. Ne olduysa 30. haftadan sonra oldu 😂 şu an karnım koskocaman.
Seymoshh mervkoca ben 74 tüm 70 e düştüm 13 haftalık gebeyim hemde emziriyorum sanırım onunda etkisi oldu ama ilerleyen süreçte illaki alırım
nilsubldn @Aysee1123 bende 8 haftalık hamileyim henüz almadım ancak göğüslerim vs şiş o ağırlığı sanki hissediyorum inşallah 20.haftaya kadar bende sizin gibi almam ama şunu çok merak ediyorum 20.haftada bebek kaç gram oluyor mesela plesanta büyüyor rahim büyüyor bunların bir ağırlığı olmuyor mu vücudunuzda? Hamile kaldığınız kilo ile hep aynı mı devam ettiniz 20.haftaya kadar