gaye1807 geç gördüm mesajınızı. Benim kanamam olmuştu 5 haftalıkken o gün onda boş randevu vardı sadece tesadüfen aldım. İlk muayenede bana güven verdi o yüzden devam ettim. Muayenelerde çok bi beklentim yok benim açıkçası, uzun uzun konuşmam, iyi mi boyu kilosu ne yeter. O yüzden memnundum. Bir önceki randevuda dediklerimi de unutmazdı hiç, hastasına değer verdiğini anlıyordum yani. Kesisiz normal doğum istediğimi de söyledim, sen yaparsın vs dedi hep yüreklendirdi. Doğumum acil oldu, suyum azaldığı için 0 sancı ile yattım suni verildi. 2 gün hastanede kaldım açıklık ilerlemedi. Bu süreçte beni hiç bırakmadı hep takip etti, gelmediği zaman aradı mesaj attı. Sezaryen ihtimali var bile demedi. Normal doğuma odakladı. Son anlarda hep yanımdaydı benimle yürüdü eğildi kalktı elimi tuttu. Güzel bir doğum oldu benim için. Doğumdan 12 saat sonra çıkardı hastaneden rica ettiğim için. Beni ayakta gören herkes doktorumu sordu çevremde. Şimdi bile hastaneye gittiğimde ona uğrarım, bebeği sever, diğer oğlumu sorar. İyi bir insan ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum.