Rfydztrk birevlatsahibi hayırlı olsun rabbim uzun sağlıklı ömür versin🤲🏻 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🥰
Elvanmirza Rfydztrk Sedat umurda 2ay önce sezeryan doğum yaptım ikinci sezeryan doğumum 13 bine Medar hastahanesinde oldum
Elvanmirza Edktss Medar hastahanesiyle fakat hastane Drlarina dahil olan fotoğraf çekimi oda süslemesi için ayrı ücret ödüyorsunuz dış Dr olduğu için bir de klinik olarak geçtiği için doğumdan sonra devlet tarafından anneye verilen emzirme ödeneğindende yararlanamiyoruz
Elvanmirza Evet malesef ki yararlanamadık ikinci çocuk için olan 400 TL yi postahaneden aldık evet ama emzirme ödeneğinden klinik olarak gözüktüğü için yararlanamayacagimizi söylediler 500 kusur lira olanı alamadık
Bseeee Ben Medar da Aslıhan Kalkaymaza gidiyorum çok memnunum hayatımda hiç bu kadar pozitif ve ilgili bir doktor görmedim tavsiye ederim muayene ücreti 715 TL sezaryen 11 normal 13 en son gittiğimde sormustum
Rfydztrk Bseeee ya ben burada anlamıyorum aslen Gazıantepliyim orda sezeryan ücretleri daha pahalı normal doğumlar daha uygun burada tam tersi neden acaba anlamış değilim 🤔