Bltftm Kızlarr hazırlıklar nasıl gidiyor🙂 birde cinsiyetleri öğrenelimmmm😍 benim bir oğlum olacak inşallah 😍
Ebrufarid Bltftm daha bişey hazirlamadim mecburen yatıyorum hep benim yerime annem yapıyor sağolsun 😊 bizimde erkek inşallah sağ salim gelsinler saglikla
Burcu3509 Mart 15 doğum oğluşumuzu bekliyoruz . Çoğu şeyi hazır inş sağ salim kucağımızı nasip eder Allah 💙😇
eMineHrn3807 Oğlumuz Olacak İnşllah alışverişe başladık çok şükür bir sıkıntımız yok çok şükür 🙏💙💋🤰👼🏻
Kardii Daha hazırlık yapmadım aralımta odasını yapıcaz inşallah 6 aylık olduk 1 ay sonra başlicaz alışverişe oğlum olucak inşallah 14 mart doğum inşallah nasip olursa 🙂
Morebebek 24+3 olduk tahmini 14 mart doğum günümüz ve cinsiyetimiz erkek 💙 hazırlıklarımız bitti ufak tefek eksikler kaldı. 😊
Merve- Benimde oğlum olacak 26 Mart tahmini tarih yavaş yavaş hazırlıklara başladık Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin hepimizinkini
OgretmenEva Merve- bizim de 26 mart sata göre 😊 kızımız olacak nasipse ufaktan hazırlıklar başladı 💕🙏🏻
gnccnszmhappy Merve- aa benimkide aynı gün görünüyor😍kızımız geliyor hayırlısıyla bende bişeye başlamadım henüz
Ilaydaile Bltftm Selammm 25+4üz benimde bi oğlum olacak 😍 hazırlıklar yavaş yavaş devam ediyo erkenden halletmek gibisi yok bence kafa rahat oluyo😄
Meryemim Bltftm benim bi kızım bi oğlum olucak inşallah.cuma indiriminden park yatak aldım bugün geldi.iyiki almışım çok beğendim :)
yyhulya mart 20 olarak gözüküyo doğumum 24e girdik kızım olcak kısmetse 😍💖 bebek arabasını ve çoğu kıyafetlerini aldık bundan sonra da 30. haftaya kalmadan eksikleri tamamlarız inşallah sonrasında kocaman göbüşle kendimizi yormayalım 😂
Nalkan Benimde oğlum olacak Allah nasip ederse bende odamızı,kıyafetleri hazırladım bebek arabası kaldı sadece 😊
gamzedenizz 24+2yiz allahim nasip ederse guzeller guzeli bir kizim olacak da bende baslamdm almalara bi kac haftya baslicamm 🤗
Deletedmom2224 Bltftm 24+4 olduk hazırlıklar bitti çok şükür bi tek benim için alınacaklar kaldı 😍 1 2 haftaya da kıyafetlerini filam yıkarım malesef erken doğum riskimiz var benimde oğlum olacak 😊