minikmucizeemaak Selinmoon Aminnnn, olsun bebişlere sağlıkla kavuşalım da idare edeceğiz bir süre. Sıcaklar da artık bunaltıp miğde bulantısını tetikliyor diye düşünüyorum zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum da bu havalar da
minikmucizeemaak Selinmoon Felaket, Allah yardımcımız olsun. Vallahi oturduğum yerden kalkamıyorum çok ağır olmamama rağmen, vantilatör açıyorum yoksa nefes alamıyorum o derece
Sedaozz Selinmoon erkek bebege hamileyim bulantidan hiç gözümü açamadım ilk 5 ay şimdi bile sabahları oluyor
Ciftannis Selinmoon benim ilk hamileliğim çok kötüydü 4. aya kadar mutfağa giremedim ama bu sefer hiç kusmadim bile ve bulantım da olmadı. İkiside erkek 🤷🏻♀️
Meeryem Selinmoon bence hic alakasi yok bende oyle bir bulanti kusma oluyordu ki 2 hafta sadece kuru seyler yedigimi biliyorum suan 23 haftyz hala bazen aksamlari ve sabahlari bulantim oluyor
Mylove47 Selinmoon Allah’tan gelen bişey o da yani bence de çok şükür yine de çünkü zorlu süreç de olsa hamileliğin güzel yönü oluyor
Mevlude_Sahin Selinmoon Oğlumda prenses gibi gebelik geçirdim. Mide bulantısı, yanması, yorgunluk yoktu. Şimdi ikinciye 10 haftalık hamileyim bulan, mide yanması, bel ağrısı, uyku hepsi var bakalım 😂
Vilvilvil Selinmoon Benim ilk bebeğim oğlan onda 9 ay midem bulandı ama çok fazla kusmadım. Şimdi kızıma hamileyim bunda ne yesem çıkarıyorum su bile durmuyor midem de daha fenayım yani. Ben de bu tez tuttu