2_evlatyolda Selinmoon 1 oğlum var kızıma hamileyim kızımda 27 haftalık olana kadar bulantı ile yaşadım oplumda hiç bulantım olmamıştı
Glcn12 Selinmoon oğlumda hiç bulantı olmadı ikinci gebeliğim beş ay sonunda geçti sayılır yumurta bile yiyemiyorum hala kızım olcak inşallah
Bsrblr Bulantı varsa kız dedıler ama asırı bı bulantı 3.5 ay suan bı tık azaldı ve düne kadar arkasını döndü kız dedık dün beyfendı bı döndü kı erkek 😊
Zehraumut Selinmoon asla ama alakasız kuzum 2. Oğluma hamileyim ilk oğlum da ilk 3 ay kustum 10 kilo verdim bu oğlumda da şuan 5. Ayıma girdim hala bulantım. Ve kusmam var 🤦🏼♀️
Zehraumut Selinmoon kesinlikle ben herşeyimle anneme çekmişim doğum yapmamız bile birebir aynı annemle ama annem hiç kusmamış bende de kardeşlerim de de
acemii_annee Selinmoon bence cinsiyetle alakası yok. bende yengemde çok bulantı çekiyoruz benimki erkek onunki kız
minikmucizeemaak Selinmoon Yalan, 20+1 bulantılarım hala devam prilam içiyorum hatta içmesem su içsem çıkarıyorum. Şu son bir kaç gündür prilama rağmen bulantım devam ediyor. Oğlum oluyor Allahım izniyle 🩵
Selinmoon minikmucizeemaak Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 ama bu kadar hasssa olmanız üzdü
anneoluyoruuumm16 Selinmoon erkeği bilmiyorum ilk gebeliğim kız bebek bekliyoruz 12. Haftaya kadar serumlarla geldik bulantı kusma 7 kilo verdim. 12 den sonra biraz toparladım 16 dan sonra daha iyiyim ama prilam kullanmazsam midem yine fenaa
minikmucizeemaak Selinmoon Aminnnn, olsun bebişlere sağlıkla kavuşalım da idare edeceğiz bir süre. Sıcaklar da artık bunaltıp miğde bulantısını tetikliyor diye düşünüyorum zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum da bu havalar da