Meralmert SNurays oraya giriyorum ama daha ilerisine giremiyorum sistem atıyor galiba ya yarın gidecem ya da biraz dayanıp randevu tarihinde gidecem bakalım artık
Meralmert SNurays ya varda mecburen buna gidiyorum bende sonucu karşılaştırmak istediğimde olmuyor doktor görmediği için galiba
Eylleyl Yigit_Yagiz_Moms [url=https://www.hizliresim.com/5xmdzdu buda benim kızlar bir bakarmsnz sizce nasl
Anonimkup Asya06 ay inşallah sağlıkla alırız bizde kucağımıza kaç gündür ağlıyorum bir daha olsa asla yaptırmam o testleri gerçekten
Eylleyl Anonimkup Üzülme Allah büyüktür bende snn gibi çok üzüldüm kafama takdim. Ama bu şekilde sonuç çıkıp bebeği sağlıklı doğan çok kişi varmış
Eylleyl Googldan resim yükle dye yazıyorsn ilk çıkana tıkla sonra resmi yükle yüklendikten sonra kopyala siteye gel burda yapıştır yap
Eylleyl Yigit_Yagiz_Moms evet ama doktor kafamı çok karıştrdi az da olsa risk var snn yerinde olsam DNA testi yaparım fln bende kabul etmedim tabi. Yani insann icine kurt düşüyolar artık özel diye mi bilmiyorumm. Bir daha yapmamm böyle testler.
Yigit_Yagiz_Moms Eylleyl doktorların anlaşmalı olduğu yerler var zaten oralara yönlendiriyorlar onlar da pay alıyorlar her test başına. Yani benimki gibi çok yüksek olsa yaptır derdim ama yüksek değil seninki