GMZ355 Fedal DNA testiniz kaç günde çıktı kan alınan günde dahil olmak üzere ?bende yaptırdım bir hafta oldu.İkili üçlü testlerin yanılma payı olduğundan doktorum önerdi bana herhangi bi sorun yoktu.Umarım sonuçta güzel gelir.panoramaya yaptırdım ben
SNurays GMZ355 benim henüz çıkmadı 3 gün oldu bir hafta on gün sürer dedi telefona mesaj gelecek dedi
Meralmert SNurays doktor 10 gün sonra sonuç çıkar o zaman gel dedi bugün baktım çıkmış galiba yarın gidip gitmemekte kararsızım çok merak ediyorum endişe ediyorum
Meralmert Yigit_Yagiz_Moms merhaba daha önce konuştuk galiba benim ense kalınlığı 2.1 çıktı papp sonucu da 2.78 görünüyor doktora gidip soramadım henüz bir sorun var mı acaba bilgin var mı?
Meralmert SNurays merhaba geçen gün konuşmuştuk ben grafiği aldım bakar mısın doktorun yanına geçmedim henüz
SNurays Meralmert devlette mi yapıldı hastanenin sayfasından tahlil sonuçtan tc ile girdik biz öyle çıktı tablo doktora attım o riskli yüksek gelmiş değer dedi bana
SNurays Meralmert evet bende onu görünce rahatladım bide benim ense 0.63 çıktı düşük burun kemiği gözüktü ama doktor yaşı baz alıyor benim 25 yaşım kan değerine başınca da yüksek dedi bende şaşırdım riskli çıktı işte belli olmuyor
Eylleyl Yigit_Yagiz_Moms [url=https://www.hizliresim.com/5xmdzdu buda benim kızlar bir bakarmsnz sizce nasl
SNurays Meralmert hastanenin sayfasına gir Google dan sonuç tahlil çıkıyor biz öyle baktık hangi hastane
SNurays @"Meralmert senin için araştırdım burda laboratuvar sonuç diyor ya ordan bir bak tc falan istiyor çok eski bir hastane kız bu başka hastane yok mu orda
Meralmert SNurays ya varda mecburen buna gidiyorum bende sonucu karşılaştırmak istediğimde olmuyor doktor görmediği için galiba