MomNalbant NekwaSultan e süper hepsi tek ay içinde halledliyor😁😁 benim de evlilik yıl dönümü ve bebişimin dogum günü aynı olcak sanırım😅
MomNalbant Hhhzzzlll3545 yseymayusa aynen benimde oyle cok arkadaşım bar gercekten mukemmelliyetci oluyorlar 😅 pek kolay bi durum degıl ama ebeveynler için 😅
emel16 MomNalbant MomNalbant 16 Haziran İkizler bebişim💞ama inşAllah 12 Haziran da doğar babasının Doğum günü çünkü aynı gün olsun çok isterim☺️
yseymayusa Benim oğluş 20 Mart’ı geçerse Koç olacak 🤷🏼♀️ Ben de başağım zaten her türlü anlaşırım oğluşumla 🥰
MomNalbant yseymayusa evet coook iyi anlaşırsın hemde, acaba benim bebişin cinsiyeti ne olcak 😋 aslan her türlü zor olcak gibi ama 😁
MomNalbant defnekrbg evet 12 şubat babam 😁 kova cok bilmiş olabilir bazen 🙈 ama cok pozitf oluyorlar en kötü zamanda bile mutlu olmak icin bir neden bulabiliyorlar birazda hayalperest oluyorlar😁 bazen cok vurdumduymaz olabilirler ve cok özgür ruhlular❤️
defnekrbg MomNalbant bende balığım balık olmasını çok istedim😄 28 şubatım tek sevmediğim özelliğim çok duygusal olmam 🤷🏼♀️😞
NekwaSultan MomNalbant aynen 😉 Hadi insallah canım Daha da ilginci esimin 2 şubat benimde 7 şubat dogum tarihim çok matematiksel bir aileyiz😁😁😁😁
Hhhzzzlll3545 MomNalbant insallahh isminide efe koyucazz Allahin izniylee duyan yandin diyor bakalimm hayirlisi artk ne diyelimm 💙🤗
yseymayusa MomNalbant Kız onların kızı da fena erkeği de 😅 ama erkek acayip asil oluyor. Teyzemin oğlu aslan. Ve inanılmaz ağır bir çocuk. Tanıdığım çoğu aslan öyle 🤭
yseymayusa defnekrbg Pff benimki de balık olacak bir de erkek 🤦🏻♀️ Analı oğullu ağlar dururuz artık herhalde 😅😅
Tubiskov defnekrbg Ebrulianne06 normal gebelik de takipliyim cuma zaten doğumum olucak Allah nasip ederse