Mucizelimm MomNalbant yandım o zaman desene ben yengeç burcuyum duygusalım inatla pek işim olmaz Uysalım bebiş inatçı olursa zor olur işte o zaman 🙂
yseymayusa Mucizelimm Senin uysallığın kırabilir belki inadını 🤷🏼♀️ Bizim sülale de inat ondan da kaynaklanıyor biraz genlerden yani 🤭
yseymayusa MomNalbant Ay diğer kardeşim de aslan 😅 en belirgin özelliğini söyleyeyim ben mükemmelim 🤢😅😅
emel16 MomNalbant MomNalbant 16 Haziran İkizler bebişim💞ama inşAllah 12 Haziran da doğar babasının Doğum günü çünkü aynı gün olsun çok isterim☺️
rodin123 MomNalbant ben aslan Burcuyum inatcı değilim ama dediğimi yaparım nasıl diyecek olursan he der geçerim ama yinede bildiğimden şaşmam ego biraz var ve tabi en belirgin özellik öncü liderlik huylarımız da yok değil🙈
MomNalbant yseymayusa ee ben koç babası da koç bebiş de aslan 😁 bence pek uysal bi aile olmayacagız 😂😂
yseymayusa MomNalbant Valla benim bi kardeş Koç bi kardeş aslan ve asla anlaşamıyorlar 🤦🏻♀️ İkisi de dediğim dedik be “mükemmeller” 😅😅 Allah kolaylık versin 😅
MomNalbant defnekrbg evet 12 şubat babam 😁 kova cok bilmiş olabilir bazen 🙈 ama cok pozitf oluyorlar en kötü zamanda bile mutlu olmak icin bir neden bulabiliyorlar birazda hayalperest oluyorlar😁 bazen cok vurdumduymaz olabilirler ve cok özgür ruhlular❤️