Batnm6565 Merhabalar arkadaşlar 20+3 günlük hamileyim dün bebeğim sağ tarafta toplanmıştı bugün hareketlerini hiç hissetmedim normal midir acaba endişelenmeli miyim lütfen yorum yapar mısınız
Yazmelegi_ Batnm6565 belirli bir haftaya kadar hareket edip etmemesi normal bazen 2.3 gün hissetmediğimi biliyordum
elifayvaz1_ Batnm6565 İlk hareketler olduğu için bence korkma benim şuan 28+5 benimde uzun süredir sağ tarafta toplanıyor hiç bir sorun olmadı sancı olmadığı sürece bir şey olmaz rahat etmek istersen doktora gidebilirsin canım inşallah sağlıkla gelir bebeğin
Selinakbas Batnm6565 Canım korkma, normal bunlar bende 21+3 oldum ne zamandır hareket etmiyordu ve ben erken hissetmiştim, dün baya hareketlendi bugün de bakalım gorucez hareketlenme olacakmi benim de sol tarafımda oldu hareketlenme
Yigit_Yagiz_Moms Batnm6565 nefesini tut göbeğine bak kalp atışı bariz görüyorsan iyidir merak etme. Bu da doğal ultrason canım ☺️
Batnm6565 Yazmelegi_ Allah razı olsun ediyorum nasip artık Rabbim sizin bebeğinizi de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Batnm6565 elifayvaz1_ teşekkür ederim canım dün akşam saatlerce uzanıp bekledim en son hissettim ve çok rahatladım Allah razı olsun annelik duygusu o kadar başkaki herşeyde evham yaratıyor ❤️
Batnm6565 Selinakbas inşallah canım teşekkür ederim valla korku sarıyor insanı işte umarım hayırlı bi şekilde kucağımıza almak nasip olur ❤️
Batnm6565 Yigit_Yagiz_Moms ya karnımda böyle baya atım var ama damarlar mı bebek mi bilemiyorum sordum bi ara asla hissedemezsin dediler
betulbeyaz Yigit_Yagiz_Moms o hissedilen kendi damarlarımızın pıhtısı 🙈 bebeğin kalp atışını dışardan görerek duyarak hissetmen tıbben pek mümkün değil şu aralar🥲
Ayse0885 Batnm6565 ben 25 gelene kadar hareketleri çok zor anladım suan 34 haftadayım inanın şimdi diyorum onlar hareket bile değilmiş 😀 25 sonra bilidğim kadarı ile emin değilim yanlış bilgi vermıyeyım ama hareketleri önemli 20 çok erken
Yigit_Yagiz_Moms xbebegimx evet. Kendim keşfettim sonra doğruluğunu araştırdım evet doğruymuş. Çünkü bende hamilelikten önce böyle bişey olmuyordu dikkatimi çekmişti.
Yigit_Yagiz_Moms Batnm6565 atım bebekten kaynaklanıyor kesinlikle. bende merak etmiştim çok araştırdım hem kan basıncımız fazla olduğu için hemde bir bedende 2 kalp kan pompaladığı için oluyor
Yigit_Yagiz_Moms Batnm6565 o bebeği hissetmek değil zaten kan basıncı artıyor onu görüyorsunuz tabiki bu bebeğin kalbi artı sizin kalbinizin birlikte atmasından
Batnm6565 Yigit_Yagiz_Moms bunu duymak iyi geldi sürekli takip ediyorum bende merak ediyordum ama hissedemezsin dedikleri için üzerinde durmadım açıkçası