Handehakan Haftasonu lekelenmem olmuştu doktora göründüm kese göründü içeride kanama alanı yok ama lekelenme neden oluyor bilgisi olan var mı.düşük riskim olduğunu söyledi progestan ve coraspin yazdı doktor Progestana rağmen lekelenme devam ediyor
Mine9166 Handehakan benimde lekelenmelerim oldu hatta bir kac kez bebek dustu sandim. Progestan ve corasprin kullanıyordum. Dr corasprini kesip kan sulandirici başladı. Benim progestan degerim 4 lere düştüğü için progestqn fitilin yaninda progestan dex başladı haftasında leekelenmelerim kesildi. Şimdi 31 haftalik olduk inşallah sizinde biran önce lekelenmeleriniz kesilir. Progestan değeriniz bakıldı mi kaç çıktı?
Simge_celen_ozyildiz_ Handehakan progestan 10 gün içerisinde fayda ediyor diye biliyorum bende düşük tehlikem vardı 4 ay boyunca aralıklı olarak kullandım doktorum duruma göre kullandırma yaptı ilk kanama 6-7 . gün kesilmişti coraspin de kullanıyorum onuda gebelik zehirlenmesi olmasın diye verildi
Aslina Handehakan lekelenme bazısında çabuk bitiyor bazısında uzun sürüyor benim 3 hamileliğim oldu biri kürtaj biri doğdu biri şu an devam ediyor 3 ünde de kanamam oldu ve hepsinin kanaması lekelenmesi farklı sürdü. Coraspin de kanama süresini uzatır. Ben kanamadan önce kullanıyorsun doktor kestirdi kanama bitince başla dedi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an sadece.
Annee026 Handehakan benim de lekelenmem var tuvalete gittikçe kahverengi geliyor doktora gittim düşük riski yada kanama alanı da yokmuş niye oluyor bilemedim 😔
Handehakan Kurabiyeannesi daha önce bir kere düşük yaptım sanırım ondan verdi araştırmaya falan gönderilmiyor biliyorsunuz ilk olunca ama demekki ondan dolayı diye düşündü heralde doktor pek bilgim yok 🙄
Kurabiyeannesi Handehakan siz genetik polikliniğine gidip kan verip öğrenebilirsiniz pıhtılaşma olup olmadığını kaybınız olduğunu söylerseniz yardımcı oluyorlar eğer pıhtılaşmanız yoksa kan sulandırıcı kullanmak da iyi değil kanamanızın sebebi bu olabilir progestanın kesmesi lazım birlikte kullandığınız için faydası olmuyor olabilir Allah korusun bebeğinizi kaydedebilirsiniz fazla kan sulandırıcı sebebiyle
Mine9166 Handehakan onu tam hatırlamıyorum ama tahminimce benimde o haftalardır 12. Haftaya kadar progestan dex iğne kullandim günde 2 kez progestan fitili günde 3 kez 24. Haftaya kadar kullandim kan sulandirici igneye devam ediyorum. Kan sulandirici önemli normalde oksapar 4 bin ve aspirin kullancaktim. Onun yerine oksapar 6 bin başladı. Doktor biraktirmadan bırakmayın. İnşallah sizinde biran önce lekelenmeleriniz kesilir belki yerleşmeyle alakalıdır. Benim öncesinde 2 düsugum vardı.
Mine9166 Handehakan korkmayın inşallah hayırlısı ile hersey düzelir ama baktınız lekenmeler geçmiyor başka doktora da gidin ben baya doktor gezdim. Lekelenmeler kahve rengiyle yeni değildir zaten.
Annee026 Handehakan aynı şekilde ya bide şehir dışındayım kendi doktoruma tatil dönüşü gidicem bugün gittiğim doktora neden olur diye sordum bi cevapta yok insan huzursuz oluyor 😞
Handehakan Annee026 valla Allah yardımcımız olsun dua etmekten başka çare yok şuan inşallah ikimizde sorunsuz geçiririz bu zamanları 🙏
Handehakan Kurabiyeannesi peki bunları neden doktor demiyor ben valla anlamıyorum baktır diye onun demesi gerekmiyormu yada neye göre veriyor ilacı çok enteresan 😢