Kivircikkuala Ezel16 Sizce bende var mı ? 15.07 da görmüştüm yumurtlamayı adete 4 gün kala yaptım yani dün koyuydu bugün de yaptım bugünde koyu
Ezel16 Kivircikkuala Gebelik olabilir canım 10 gün olmuş yumurtlama göreli.. Normalde 14 gün. test derler ama.. Erken gebelik testi yapabilirsin 🙃🙃🙃
Aysensrkan Kivircikkuala bazı aylarda 2 defa yumurtlama görebilirsin tatlım ovulasyın testiyle gebelik belli olmaz yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendir ve o günlerde avokado tüket 7 ay denediğim için öğrendim artık
Kivircikkuala Ezel16 elvangnc Kaset test yaptım önce biraz hayalet çizgi gibiydi sonra yok oldu bugün sabah yine yaptım negatif çıktı 😔
Ucankus Kivircikkuala inşallah gebeliktir benim de adetlerim düzenli ama adete yakın yumurtlama çok gördüm o yüzden takip et
Ezel16 Kivircikkuala Adet gününü bekle canım en net cevabı o zaman alabilirsin.. Belki 2. ye yumurtlama olmuştur Pko var mı ? Genellikle pkolar bu gibi şeyler oluyor ..
Kivircikkuala Ucankus ben adete yakın çok denedim hiç böyle olmadı o yüzden biraz düşündürdü zaten yumurtlama gördüm kuzum 15.07 da pik oldu 16.07 çatlama
Ucankus Kivircikkuala bazen 2 defa da yumurtlama olabilir en iyisi adet günün bekle Ovulasyon testlerini de boşa harcamamış olursun 😅 adet gününde gebelik testi kesin sonuç
Kivircikkuala Aysensrkan senin 7 ayın geçmiş benim 3 yılım 😃 ben senin bildiğin herşeyi biliyorum zaten ama burada o göstermez dediğin şekilde öğrenen çok insan var
Aysensrkan Kivircikkuala evet o şekilde öğrenen çok insan varmış duydum ama kendim denediğim için böyle birey söyledim sana. Bende bildiğim şeyi aktardım eğer tersleyip cevabımı beğenmeyeceksen neden soruyorsun 3 yılda öğrenmişsin işte
Kivircikkuala Ezel16 Yok çok şükür kuzum 🥹 88 kiloyum doktorlar hep öyle sanıyor ama çok şükür yok . Nisan da ameliyat oldum laparoskopi sadece sol tarafım açık olursa o yüzden mucize dicem 🥹
Ezel16 Kivircikkuala Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım 🤲🏻🥹 Rabbim sağlıkla, sıhhatle nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹
Kivircikkuala Aysensrkan sana tersledi gibi geldiyse kusura bakma ben o niyetle yazmadım benim için çok değerli hamile olduğumu düşünüp heveslenmeye bile korkuyorum o yüzden soruyorum burda da
Aysensrkan Kivircikkuala haklısın canım her ay bende öyleydim Allah nasip eder inşallah kısa zamanda 🙏 bu arada ben sigarayı bıraktığım ay hamile kaldım birde yumurtlama ve çatlama gününde avokado yedim en son denediğimde ve o ay hamile kaldım umarım işine yarar 🙏
Kivircikkuala Aysensrkan sigara kullanmıyorum kuşum Amin inşallah benim tüplerim tıkalıymış 2,5 sene sonra öğrendik 🥹 Nisan da ameliyat oldum daha yeni deniyor gibi düşün dedi doktor ama tabiki yapamıyorum her ay çift çizgi görmek için bekliyorum 🥹