Mrsfly __mom1 tabi canım ii oldu sevindim valla ya ülke öle bi hale geldiji herşeyin fiyatı herşey olabiliyor bugün 2000 olan yarın 1000 öbür gün 3000
__mom1 Mrsfly biz zam gelecek diye kdv zamlarının açıklandığı gün 3 tane yataş mağazası gezdik yok dediler. Hatta dedim heralde fiyatı çok artacak satmıyorlar internette de trendyolda falan stok yoktu hepsiburadadan bulup aldım. Bana gelmesi zaten 2 haftayı buldu pazar teslim ettiler işte daha 1 hafta olmadan indirime girmiş zam gelcek diye alıyoruz indirim yapıyorlar 😅😅
Mrsfly @Aleynad __mom1 bebek yatakları genelde sünger şeklinde oluyor 7-8 cm normali o normal insan ağırlığıja sahip olmadıkları içşn bizim gibi devasa 25 cm yataklarda yatmıyorlar
Ehaseki Kızlarrrr çok teşekkür ederim, sayenizde hemen 839 TL aldım. Ürünü şuan sepete ekleyince sepette %40 indirim verdi. Hala almayanınız varsa hızlıca denesin
Mrsfly Cansuu55 yani tercih meselesi açıkcası, ben anne yanı beşiği aldım ahşap bunu da hem reflü yatağı olarak hemde evin içinde yanımda gezdirebilmej için aldım ilk 3 ay için. Zaten max 0-4 ay olarak kullanılıyor.