Mrsfly Kızlar yataş juno yatak alacak olanlar şu an yataşta indirim var 1699 dan 1091 tl ye düşüyor bekleyenler saldırsın 😂
__mom1 Mrsfly bişi sorcam ürünleri kargoladılar mı bugün sitesinde daha da ucuz gözüküyor. Ben bu pazar teslim aldım 2600 ödemiştik iki yatağa şuan bakıyorum 1700 tl. Juno ve twiny almıştık. Hergün fiyat değiştiriyorlar. Anlayamadım. Ona göre iade edip tekrar sipariş verecektim güvenemedim.
Mrsfly __mom1 evet canım indirim var o yüzden ben 1091 e aldım juno yu o yüzden yazdım buraya. Ben ürünü salı aldım dün akşam kargoya vermişler. Bence etceksen hemen et. Mesaj geliyor zaten kargoya verdiklerinde gelmediyse hala vaktin var
__mom1 Mrsfly çok garip 🙄🙄🙄 biz de şimdi diğerine iade oluşturup tekrar aldık bakalım. Öbürünü hepsiburada üzerinden almıştım
__mom1 Mrsfly 1091 ama ben 2 yatak almıştım 2600 ödemiştik şuan 1900 küsur oldu 600 tl fark oldu iade edicem işte aldıklarımı
Aleynad Merhaba, Kanz park beşik aldım bende ama hangi yatağı almam gerekiyor bilmiyorum park yataklarda değişiyor mu ? Neye göre alınır bebek yatağı bilenler yardım ederse sevinirim
Mrsfly Aleynad yatağın ölçüsüne göre alıyorsunuz işbir var, yataş var. Ben beşiği egebaby den aldım yatak içindeydi işbirden benimki 70X110
Mrsfly __mom1 ay bende şimdi aradım mng den teslim almayın diyor ama ben bizim burdaki mng yle cok sorun yaşadığım için eşim dedi 250 tl için bizi 250.000 tl lik fitik etcek mng kalsın dedi o yüzden iade etmicem ama gıcık oldum ya saol haber verdiğin için canım
Mrsfly __mom1 ne yap biliomusun sepete üründen iki tane at sonra birini sil güncelliyor. Bi tuhaflık var sistemlerinde.
Mrsfly __mom1 tabi canım ii oldu sevindim valla ya ülke öle bi hale geldiji herşeyin fiyatı herşey olabiliyor bugün 2000 olan yarın 1000 öbür gün 3000
__mom1 Aleynad yok daha beşiğini kurmadık denemedim ama bana bebek yatağı için çok ince gelmedi bilemiyorum deneyimli değilim 😅
Mrsfly @Aleynad __mom1 bebek yatakları genelde sünger şeklinde oluyor 7-8 cm normali o normal insan ağırlığıja sahip olmadıkları içşn bizim gibi devasa 25 cm yataklarda yatmıyorlar