Mavilisa Mrvkurt bir çay bardağı kadar içtim, dün de ballı zencefil macunu yemiştim, bi çay kaşığı, o kadarda birsey olmaz inşallah. Neyse gebelik sonuclana kadar icmeyim bir daha. 😔
Mrvkurt Mavilisa Olmaz inşallah bundan sonrasına netleşene kadar tekrarlamazsınız allahın izniyle bir sıkıntı olmaz 🙏🏻
yusufalpmom Ozbi kan vermedım canım biraz daha beklemek istiyorum bugün adetimin günü biraz gecsın istiyorum test yaptım pozitif cıktı
Ozbi yusufalpmom hayırlı olsun, inşallah sağlıcakla gelsin. Darısı bizim başımıza olsun inşallah 🙏🏻❤️
Ebru-29 Ozlemdrn havalardan da gecikmesi muhtemel. Hamile kaldığım aydan önceki reglim 8 gün gecikmisti negatif çıktı test doktora gittiğimde gecikme normal her zaman düzenli olacak diye şart yok hava,stres, uyku düzeni hepsi birer faktör demisti
Ozlemdrn Ebru-29 benim hiç gecikmez yqrin olmazsam kan veririm artık napim daha önce test yaptim silikti dün yaptım tek çizgi anlamadım
yusufalpmom Ozlemdrn bende beklıyorum bıraz tam 4 hafta 2 gün oldu ama biraz geç gidecegım sağlık ocagına