Mrvkurt 1prensesannesi__ teşekkür ederim evet zaten bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum acele etmeyi pek sevmem ama belirtiler çok tuhaf o yüzden sormak istedim dediginiz gibi biraz daha gecsin yaparım testi ☺️
Mrvkurt Yagmurella4165 Ayyy inşallah öyleyizdir dua edeceğim size de 🙏🏻☺️ Siz farkına bile varamadan düşük olmuş, benim 7+5 ken boş gebelik teşhisi ile gitti kalp atışı için gün sayarken düşük yaptım 🥹Ama olacagı varmış oldu inşallah bundan sonrası için çok sağlıklı hamilelikler nasip olur ❤️
Mrvkurt gkce_12 ayy gerçekten mi ya ben sadece şu ikilemde kalıyorum su an acaba hasta mıyım ona göre ilaç içeyim hiç olmazsa ama bilmiyorum hamilelik de olursa riske atmayayım diyorum bi yandan sabırla biraz daha gecmesini bekliyorum ☺️
Mavilisa Mrvkurt aynı durumdayız, benim bat 8,9 ağustos. Boğazlarım ağrıyor halsizlik var, zencefil çayı icmek istiyorum , bir sıkıntı olur mu acaba?
Mrvkurt gkce_12 Yaa gerçekten mi çok sevindim senin adına hayırlı olsun inşallah gözünaydın 🥰🙏🏻❤️ Şu an 9 gün var bat a bilmiyorum cuma günü yapayım belki daha net olur diyorum
Mrvkurt Mavilisa inşallah belirtilerimiz hayırla sonuçlansın ❤️ Bence özellikle bitki çayı türü seyler içmeyin ne olur ne olmaz riske atmayın 🙏🏻
Mavilisa Mrvkurt bir çay bardağı kadar içtim, dün de ballı zencefil macunu yemiştim, bi çay kaşığı, o kadarda birsey olmaz inşallah. Neyse gebelik sonuclana kadar icmeyim bir daha. 😔
Mavilisa ANMZD bir çay bardağı kadar ictim 😔eğer bebegim benimleyse Allahim korusun onu 🌸 ilk aylarda mide bulantısına oneriyorlarmis, e dedim o yüzden tuketiliyorsa birsey olmaz herhalde. Neyse ben içmeyim yine de 😐