Mutlu_anne35 Kilo alımı konusunda aşırı hassasım çok kilo almamak için akşamları bir saat yürüyorum yürüyüş yapan annelerimize soruyorum hamilelikte kilo alımınız nasıl oldu
Beyzanurr53 Mutlu_anne35 bende elçin Demirel videolarını yapıyorum başından beri dışarı sıcak olunca evde yürüyüş videosunu yapıyorum pilates ve diğer egzersizlerde dahil 68 ile hamile kaldım şuan 73.200 gram kilom 34 haftalık gebeyim
CemrePektas Mutlu_anne35 zaten 2. Çocuk olunca mecbur hareket ediyorsun bir de üstüne aktif hamilelik bana çok iyi geldi. 37 haftadayım 9 kg aldım. Bol giysem kimse hamile olduğumu anlamaz 🥰😂 doğum da kolay olur diyorlar. Tabi yanı sıra plates topu egzersizleri yapıyorum. Hurma yiyorum felan
Kbst Mutlu_anne35 ben 26. Haftaya kadar 7 kilo almıştım son 4 kiloyu 1 ay içinde aldım sonra gebelik şekeri çıkınca diyet ve yürüyüş yapıyorum 32. Haftadayım 6 haftadır kilo almadım hatta 1 kilo vermişim en başından dikkat etseydim hiç almayacaktım belki 🤔
Mutlu_anne35 Beyzanurr53 bende bugün kendisine denk geldim yürüyüş evde diye onu uyguladım akşamları da 1 saat dışarda yürüyeceğim umarım sadece göbekten kilo alırım 😂
Beyzanurr53 Mutlu_anne35 benim öyle oldu sadece göbek var onu görenler bile nasıl 8 aylık hamilesin diyor😂 bence sadece yürüyüşü değil egzersizleride yap çok faydası var