44Melek Uyumuna bakmadım ben ama eşim hep oğlum olursa Hamza olucak sesi rabim bir istedik ki verdim bende ikinci kayınbeterimim ismi olsun dedim Hamza Hasan olucak uyumluda oldu sanırım 😊 ikiz yeğenlerim var onlarında adı Ertuğrul miraç miraçl ismini teyzesi olarak ben koydum ☺️
Deletedmom58 gamzetastan Daha yorumunuzu okumadan başlığı görünce benimde içimden Alp ve Eren olarak geçti 😂😅
NKiraz Alptuğ ve göktuğ koyabilirsiniz kızlar. Bnde ikiz bebek bekliyorum ikiside erkek. Ama uyumlu bir isim koyamıyorum. Biri kayınbabamın adı olacağı için
Merveegazann Nesrinkrdnz1 benim tek oğlum olcak ama ikinci oğlum olursa bende efe koymayı düşünüyorum 💖
Sevgiatprk gamzetastan benim de bi oğlum olacak adını yiğit koymayı düşünüyorum, sizin için de bu yiğit ve yağız olabilir. :)
Yaden @gamzetastan Mirac &Sirac, Onur&Gurur, Lodos&Toros,Uras&Aras ,Yusuf&Yafes uyum isteyen olursa :)
Ozgeliz gamzetastan Alperen & Alparslan Serkan & Volkan (eşimin ve kaynımın ismi ) Eymen & Egemen YiğitBerat benim oğlumun ismi iki tane Uyumlu olması şart değil ama seslenince daha güzel oluyo sanki 😊
Buseamaikizlerburcu gamzetastan tek yumurta ikiziyse yakin isimler cift yumurta ikiziyse yakin olmayn isim koyuyor herkes yanj bnce istediginizi koyun ikiz diye illa ole konulck diye bi kural yok 😏👍
Mertcanbusekarakaya gamzetastan bende ikizlere hamileyim ikisi de erkek olursa biri poyraz biri yamaç olacak ☺️🙏🏻
Selcannnn gamzetastan benim ikizlerime ilk erkek demislerdi 5 aya kadarda erkekti taki 6 ayın başina kadr isimleri sencer gencer di ama benim kızlarım oldu eylül lina koyduk bizde hayirlisi olsun insallah sencer gencer ismini düsünmeni tavsiye ederim cok nadir duyulmamis isimlerdendir kendileri 😂🤗😍