Kukulikukuli12 Eksijelibon ben ilk kızımda gititm gökhan beyi biliyorum cok iyi bir doktor. Ozman medipol megadaydı. Dün aradım a ayrıldı falan dediler ama yerini söylememişlerdi. Siz ne zman muayene oldunuz acaba fiyat aynı mı? Görüntü veriyor mu Cd falan kac dk bakıyor suan dataylı bilgi verebilir misiniz yarın arıcam 🤭
Eksijelibon Kukulikukuli12 ben 2 kere muayne oldum kendisine. Biri 21+4 te 1.400 tl idi o zaman nisan sonunda. Diğerini yeni oldum 31+4 de 7 temmuzda oldum 1.800 tl oldu. Cd verdi canım . Whatsapp tan tüm her şeyi görüntüyü ve yazılı olarak attı. + dosya olarak çıktı olarakta baktı. İlki 45 dkk ya yakın sürdü . 2 sırf kalbi için gitmiştim 31. Haftada özellikle kalbe baktı o da yarım saat kadar sürdü. Ben çok memnun kaldım
Kukulikukuli12 Eksijelibon süper canım ya cok teşekkür ederim bilgi için arıcam yarın mutlaka. Agustosun ilk haftası 21.haftalık oluyorum bakalım randevu verecek mi 🤭
rabiaozcans dr. altan cebeci’ye sordum bende, 2600 tl güncel fiyatı. doktor yorumları süper ama bakalım henüz karar vermedim
Miniksercem69 rabiaozcans bende bugün kendisine randevu aldım ileri hafta için üçüncü gebeliğim kendisi muhtesem bi perinatologtur şiddetle tavsiye ederim
tazeanne___ GlcNsr ben Prof.Ali Gedikbaşı’na yaptırdım çokta memnun kaldım 1500 liraya yaptırdım ama fiyatı güncellenmiş ne kadar oldu bilmiyorum. USB içine attı bebeğimin muayene görüntülerini iki tane de büyük boy fotoğraf bastı 🥹 herşeyi de tane tane anlattı kesinlikle tavsiye ederim
semosderler Kukulikukuli12 kampanya bitti sanırım , 3 ay falan sürmüştü kampanyası , üstüne genel bi artış olunca malum
Kukulikukuli12 semosderler anladım canım bana da fiyat kampanyada diyerek bölüme yönlendirdi ler fakat 1750 deyince o kampanyalı fiyat sandım. 950 TL baya ucuzmuş 🙄
zynpkrhsn1 GlcNsr Bahcelievler medipol 2000 tl 3 gün önce gittim dr serdar kaya cok memnunum 2 tane renkli fotograf 1 cd bir de tüm bilgileri ve ultrasondaki organlarini gosteren dosya verdi hatta kalbini daha iyi incelemek icin yeniden cagirdi fiyat yuksek ama deger
semosderler Kukulikukuli12 bu belki de yeni kampanya o yüzden yönlendirmiş olabilirler , benim normal muayene ücretim 1250 tl olduğu için bana göre yine normal ama kampanya diyip o fiyat olması saçma olmuş
rabiaozcans Miniksercem69 evet evet kuzenimde gitmişti kendisine. çok güzel yorumlar var bende gördüm🥰💖
OflicDi _Kubraaa_ bende aynı doktora gittim çok tatlı ilgili ve güleryüzlü biriydi. Ramazanda gitmiştim fiyat uygundu 690₺ bende ödedim. Eğer radyoloji olur diyorsanız tavsiyee ederim. Bazı takipli doktorlar perinatoloji istiyor riskli durumlu gebelerde 🤷🏻♀️