GlcNsr Bir sürü hastane aradım sordum hepsinin arasından fiyat olarak uçurum var. Siz nerede ve ne kadara yaptıdınız.
_Kubraaa_ GlcNsr İstanbul Üsküdar Hospitaltürk hastanesi. 690 tl ödedim. Zam geldimi bilemem. Bir ay önce yaptırdım. Arayıp randevu alıp gitmiştim. Doktor rabia hanım çok güzel ilgilendi. Organları tek tek bakıp raporladı. Çıkıştada getirdiğim usp ye bebeğimin 400 e yakın fotosunu yükledi verdi. Görüşme 1 saate yakın sürdü. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim
mahperii Serendipty hangi doktor yapıyor acaba. Ben lokman hekimde takipliyim ve bebis yüzünü göstermiyor kafası asagıda, usg yapan doktorumuzda erkek. Yarın yarıda kaldı tekrar bakıcak olmazsa vajinal bakacagını soyledi. Bende erkek oldugu icin kabul edemiyorum. Olmadı emseyde tekrar detaylıya girecegim
edanurrrrrrrrr _Kubraaa_ ariyorum ama ulaşamadım normal muayene gittiniz de mi çekti renkli ultrason ?
OflicDi _Kubraaa_ bende aynı doktora gittim çok tatlı ilgili ve güleryüzlü biriydi. Ramazanda gitmiştim fiyat uygundu 690₺ bende ödedim. Eğer radyoloji olur diyorsanız tavsiyee ederim. Bazı takipli doktorlar perinatoloji istiyor riskli durumlu gebelerde 🤷🏻♀️
_Begdem_ _Kubraaa_ zam gelmiş 850 gibi bir fiyat verdiler yanlış hatırlamıyorsam ama diğer hastanelere göre hala oldukça uygun fiyatı
semosderler Özel Güngören hastanesinde 950 tlye hem detaylı ultrason yaptırdım hemde muayene oldum , kampanyası vardı, çokta memnun kaldım hanımefendi aşırı tatlı dilli , bilgiliydi , 45 dk tüm incelemeleri yaptı
_Kubraaa_ edanurrrrrrrrr aradım ben detaylı ultrason randevusu almak istiyorum dedim ve aldım. Normal muayene derken? Herşeye baktı yani banada bebeğimede. Bebeğimin organlarına tek tek baktı rapor hazırladı dosya halinde bana verdi bende kendi doktoruma gösterdim . Birçokta renkli fotolar vermişti. Zaten detaylı ultrason budur. Numara bu - 0(216) 341 90 90 . Mesai saatleri dışında aramayın tabi. Gün içinde ararsanız açarlar
Neslibt72 GlcNsr prof ismail özdemirde Genel olarak iyiydi diyebilirim. Hatta 2 hafta sonra kontrole de çağırdı tekrardan ondan da ücret almayacak
oznr3434 baybarsmom hayır yalnızca 1700 TL verdim perinatoloji doktoru yaptı zaten detaylı ultrasonu. Kendi doktorunuza muayene olacaksanız tekrar muayene ücreti vermeniz gerekiyor.
semosderler Kukulikukuli12 kampanya bitti sanırım , 3 ay falan sürmüştü kampanyası , üstüne genel bi artış olunca malum
Kukulikukuli12 Eksijelibon ben ilk kızımda gititm gökhan beyi biliyorum cok iyi bir doktor. Ozman medipol megadaydı. Dün aradım a ayrıldı falan dediler ama yerini söylememişlerdi. Siz ne zman muayene oldunuz acaba fiyat aynı mı? Görüntü veriyor mu Cd falan kac dk bakıyor suan dataylı bilgi verebilir misiniz yarın arıcam 🤭