Kivircikkuala Beceriklianne evet benim de 25.26.günlerimde öylesine baktım koyu çıktı bugün yaptığım da silik çıktı 🥲 yok mu o zaman
Beceriklianne Kivircikkuala cnm bende iki kere yaptım ikisinde de koyu çıktı ..sen bence bir gebelik testi al Garanti olsun
Kivircikkuala @myangelson kuzummm seninle bi postta konuşmuştuk sence durum ne olabilir gebelik olabilir mi yoksa ikinci yumurtlama mı 🥹
myangelson Kivircikkuala canım gebelik olduğu zaman sürekli pik verir ovulasyon diyorlar bilmiyorum ki bir kaç gün bekleyip kaset test ile test yapsan burada normal ovulasyon gibi gözüküyor ama bilemedim en doğru sonuç için dediğim gibi kaset test ile baksan daha doğru olur veya en iyisi kan 🥲
Aysel_krdg Kivircikkuala evet canım silikleşmiş koyulaşmasın gerekirdi gebelik olduğu zaman kaç gün var regline
Ayseee60 Kuzum ovulasyon testi genelde silik çıkar. Normal test ile yapsana birde yoksa eğer bu marka değil laboquick dene mutlaka bununla ilk ay yumurtlamalı buldum ve gebe kaldım amh 0.23
Kivircikkuala myangelson tamam kuzum 🤍 zaten 25.26 günde yaptığım pike yakın nerdeyse o yüzden sabah kalkınca bi su içtim 7 buçuk gibi 10 buçuk ta test yaptım etkiler mi
myangelson Kivircikkuala canım benim testler hep böyle ya silik çıkardı ya da o dediğin günler gibi çıkardi tabi adetlerim duzensizken yumurtlama hiç yakalayamadigim zamanlar elimdeki testler bitmişti o yüzden yakalayamamistim 😅 yani o tarz çıkabiliyor diye biliyorum sanki ama. Bir de en az 2 saat önceden sıvı alımı bırakılması lazımdı sanki yanlış hatirlamiyorsam canım
aysenuroztunc Kivircikkuala canım ovülasyonda hep pil çokar diye biliyorum belki 2. Defa yumurtlamış olabilirsin istersen değerlendir 🥰 yarın gebelik testi yapıcak mısın
aysenuroztunc Kivircikkuala bekle bakalım o zaman adetin gecikince yaparsın test içimdeki ses hamilesin diyor tabi seni umutlandırıp üzmek istemem ama olmasa bile hakkında hayırlısı neyse o olsun kuzum benim vardır rabbimin bi bildiği nasip edecek vakti zamanı der önümüze bakarız ☺️
Cicek1 Kivircikkuala canım bende ovulasyon testiyle öğrendim hatta gebelik testi negatifti ovulasyon pozitifti üç tane yaptım iki üç gün sonra silik testle öğrendim hayırlı olsun
Kivircikkuala myangelson evet kuzu sıvıyı ben işte 7:30 da içip yattım sonra 10:40 da yaptım etkiler mi acaba