Kivircikkuala aysenuroztunc amin inşallah mutlu olmaya korkuyorum şimdi sevinirim var diye ama olmaz o yüzden 😔
aysenuroztunc Kivircikkuala evet kuzum o konuda haklısın bende yaşadım o durumu ama sen inşallah gebesindir biraz daha bekle 11. Gün olsun ovülasyondan sonra tekrar test yada kan tahlili yap Allahım gönlüne göre versin inşallah ❣️🙏🏻
aysenuroztunc Kivircikkuala bebeğim şuan varsa bile göstermez biliyorsun ilk idrarınla daha güzel sonuç alırsın sabırlı ol bekle adet gününü ama içim rahat etmiyor dersen da kan ver istiyorsan
kalorisizpatates Kivircikkuala bence bu ay hamilesin sen, panik yapma sakin ol ve adetin geçmesini bekle çok az kaldı🩷
Kivircikkuala kalorisizpatates ama su içtim tabiki ona dikkat etmedim sadece merakımdan ona da baktım
Kivircikkuala @kalorisizpatates Yusufayazin__annesi Kr6543 aysenuroztunc Aysel_krdg Kızlar dün ki testten sonra sabah iki defa yaptım ama lh silik çıktı sanırım birşey yok 🥹
Aysel_krdg Kivircikkuala evet canım silikleşmiş koyulaşmasın gerekirdi gebelik olduğu zaman kaç gün var regline
aysenuroztunc Kivircikkuala canım ovülasyonda hep pil çokar diye biliyorum belki 2. Defa yumurtlamış olabilirsin istersen değerlendir 🥰 yarın gebelik testi yapıcak mısın
Beceriklianne Kivircikkuala cnm bende ovulasyon testi ile öğrendim ..ve ovulasyon testi ile hamile kaldım. Test akşam yaptım halde direk koyu şekilde çıkmıştı bende
Kivircikkuala Beceriklianne evet benim de 25.26.günlerimde öylesine baktım koyu çıktı bugün yaptığım da silik çıktı 🥲 yok mu o zaman