Laliin1 Gülce isminde kızı olan ya da tanıdığı vs. var mı acaba. Nasıl karakterdeler acaba? Gül ismiyle başlayan isimlerin çilekeş olduğunu okudum karakter analizinde aklıma takılmadığı değil ne dersiniz😄
Yenibirii Laliin1 cok tatli bicir bicir bi gülcemiz var cevremde cok tatli uysal ve cok zeki. Hafizasi da cok kuvvetli. Sadece boga burcu olmasindan ve 3 yasinda olmasindan kaynaklisuan biraz burnunun dikine gidiyor :)))
gudmorningbeya Laliin1 benim ortaokulda arkadaşımdı sarışın mavi gözlü çok enerjik çok iyi temiz kalpli bir kızdı ozamandan beri aklımda kaldı bu isim. bir isim bulamazsam gülce koymayı düşünüyorum ben de iki yaşındaki oğlum bile çok alıştı gülce ismine 😇
guzelanne01_ bebitomom çekmediğimiz dertler çile kalmadı😂 Ah bizim şu poncik kalbimiz defalarca hancerlenmelerimiz aşırı iyi niyetimiz
bebitomom guzelanne01_ hiç sorma ya sanki anamız bizi uyuturken nini değil de arabesk dinletmiş gibi bir hayat 😂😂
guzelanne01_ bebitomom hiç deme canım ya Göz yaşlarımızdan yapay deniz kuruldu be😂nedir Bu Gül lere çektiği
bebitomom Laliin1 bizi de hayattan soğuttular bacım 😂😂😂 şaka bir yana gülce ismi çok güzel kulağa hoş geliyor ve ben bu tarz şeylere inanma isim analizine vs
Laliin1 gudmorningbeya banada gülce ismi güler yüzlü tatlı bir kız çocuğunu anımsatıyor pek duyulmamış bir isim çevremde kimse beğenmedi son ¾ haftam kaldı isimsiziz 😁
Laliin1 Betus261 Allah bağışlasın ilk kızım kolikti insallah bu sefer ki benim de uysal bir kız olur 😄
Laliin1 bebitomom bilemedim ana olunca insan gercekten saçma sapan seyleri dert ediniyormuş şimdi Allah korusun olumsuz en ufak bir seyde gülce koydum diye mi oldu böyle diye gelecek aklıma takıntılı olmak ölüm 🤭🫠
Nurse2018 Laliin1 canım gülce ismi aslında güzel ama bana içinde Gül geçen isimler çok demode mi desem arabesk mi desem o tarzı hatırlatıyor ben koymazdım.sadece fikrimi belirtmek istedim umarım yanlış anlamazsın 🌸
Laliin1 Nurse2018 estagfllah herkesin tercihi zevki farklı çift koyacağım zaten gülce içimde kaldı ilk kızımda da düşünüyordum eşim beğenmemişti şimdi onaylıyor ben kararsız kaldım işk kızımda asel duru. Bu sefer nasipse gülce nil beren ipek sare arasındayım 😊
GulKeskin Laliin1 benim adımda Gül ve evet hayattan soğumuş bezmiş çilekeş bir insanım 😂 Ama aynı zamanda komik ve eğlenceli biriyimdir de garip bir hayat 😂 Bende kızıma hamileyim suan Benim gibi olsun diye Gülce koyacaktım adını ama sonra vazgeçtim aman aman o kurtarsın hayatını 😂😂