Enu1004 mybaby4 amin cümlemizden🌸 bebeklerimiz iyi olsun yeter🤩 sabahları da en az 1 tane haşlanmış yumurtayı ihmal etmeyin. Canınız çekmese bile soslayarak vs mutlaka yiyin. Minnaklarımıza şifa olsun💜
defnezumram mybaby4 sol canım rahime giden bebeği besleyen damarlar sağdan geçiyor ben küçük haftalarımda hep solda yattım sırt üstüde uyuyamadm şimdi hiç uyuyamıyorum son haftalara yaklaştıkça ama beslenme çok çok önemli çiğ kuruyemişlerdebçn falan tüket hepsinden bimden 1 paket alsan 200 liradan fazla ödemezsin oda sana 1 ay gider nerdeyse zaten
mybaby4 Bir de kizlarbu haftalarda göbek yumuşak mı olur sert mi ? Göbeğim yumuşak sanki içinde bir şey yok gibi ve küçüldü gibi
mybaby4 defnezumram maddiyattan değil kuzum şükür alabiliyorum. Genelde boğazlı biri değilim aklima gelmiyor yemek. Evde kaynanamlarin gönderdiği daha doğal ceviz fındık kuru yemiş faland a var. Yiyeceğim artık. İnşallah gebeliğim sağlıkla devam eder
Kyy01 mybaby4 avakado ya aban tadı Allah affetsin çok kötü ama çok yararlı bı meyve doppler fln çekti mi bebeğe giden akımlar iyi mi
Enu1004 Kyy01 avakadoyu limon sıkıp kararbiber tuzlayınca ben çok beğeniyorum🤩 sabahları ekmek üzerine sürüyorum biraz da beyaz peynir. Çok lezzetli geliyor valla😁Belki siz de böyle seversiniz
Enu1004 mybaby4 belki yedikleriniz şişlinlik yapıyordur ondan da büyük geliyordur. Hiç üzmeyin daha çook vaktimiz var🥰
Enu1004 mybaby4 dışarıdan görünüşe hiç bakmayın iyi beslenip stres yapmadan sonrak kontrolde çok iyi olacak