aryakuzey Aaa122 evet özelde erkek demişlerdi ama çok ilgisiz baktı doktorum bize bile net göstermedi
ilknur_00 Deletedmom0071 ya niye böyle oluyor 28 haftalığım kız bekliyorum bugün 31 haftayla uyumlu erkek dedi. 31 haftaya uymasını mi sasirayim erkek dediğine mi bilemedim ama kızdır ya bu saatten sonra yanılma mi olur
Elfelf0 Deletedmom0071 yaa ciddimisinn. Banada 30 a kadar kız smdi erkek diyolar sdce testis gördü ama doktor acaba kizmi ya 😂
Ayce09 aryakuzey canım benim ikizlerim 12. Haftada belliydi devlete sormuştum 2 kız demişti bende ufak çaplı bi şok yaşamıştım ama sonra bi kız bi erkekk olarak kaldı devlet net göremiyo bence ki sana erkek dedikleri hafta bayağı ileri klitoris sanmazlar o haftalarda
aryakuzey Ayce09 anladım canım sağlıkla büyüsünler inşallah bakalım detaylıya kadar kafam karışık kalacak 🫠
aryakuzey Birrrcan bakalım bizimkide kız mı kalacak tekrar erkeğe dönecek mi 😃 sağlıkla al kucağına canım 🤲💕
aryakuzey Nora 18 küçük bir hafta değil cinsiyet için ama değişen cok olunca insanın kafası karışıyor 😃
Ayce09 aryakuzey benimde karışmıştı kesiin gözüyle bakıyoduk çünkü hemen kendi doktoruma gittim kesiinleşti detaylıda da netleşti zaten, sağlıklı olsunlar da önemli değil
irem01 ilknur_00 bende böyle bişey bekliyorum 😅 12de kesin erkek dedi 16da bacak arası boş dedi çok bocaliyorum 😅
Fenciiii Ya kızlar Şuan bende çok tedirgin oldum 16+6 da erkek dedi hatta şu ultrason resmini verdi hala değişir mi ki değişenlerin de ultrason resmî net miydi böyle bakar mısınız ☺️☺️  aryakuzey aryakuzey tubik_ Elfelf0
Eli-f Merhaba banada büyük ihtimalle kız dedı doktor mesajları görunce dayanamayıp yazdım acaba benımkınınde yanılma payı varmı 16 haftalıkken ögrendim