elinsaall Sbha_13 yaa çok üzüldüm rabbim evlat sahibi olma mutluluğunu en yakın zamanda sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🥹
Anasinincani Pamuk gecikmemin 3. Günüydü iki gün sonra kan verdim yani gecikmemin 5. Gününde de değerim 287 çıkmıştı
01180322 Minikmucizemmm23 iple cekiyorum o zamni😅15+5teyz herkese erken diyo😅biraz gec bulduk en kiymetlimiz. Kizimiz olacagini ogrendim🌸🤲
Minikmucizemmm23 01180322 ALLAH bağışlasın bizde 12+5 iz az kaldı cinsiyet öğrenmeye sağlıklı olsunlar da ☺️❤️
Papatyamoms Kdr03 hepsı aynı gun degıl canım 😂 kan vermek yerıne testle koyulasma takıp ettım sonradan kan verdim 😂 testı netten toplu alınca kan testinden cok daha ucuza gelıyor 😂
defneveannesii_ Pamuk Ay bu sonucu görüp mutluluktan ağladığım gün daha dün gibi..🥹 Şimdi kızımı kucağıma almaya 1,5 ay kadar bir zaman kaldı Allahın izniyle..🙏💜 Bu testin akşamı beta sonucum 52.6 çıkmıştı ☺️
Kdr03 Papatyamoms anladım canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah valla o an bir tane eczaneden aldım çift çizgi çıkınca 2 gün sonra kan verdim 4 haftalık gebe çıktım sonra hastane şimdi doğdu doğacak hayırlısıyla inşallah 🤰😂😂😂🤲