Sbha_13 elinsaall Bunu uygulamadan kendim tasarlamistim sonra fotografcidan cikartmustim ilk gebeligimdu ama sonra dusuk oldu
Sevgigulsen Pamuk ilk gebeligimi 7 gün varken 74le öğrendim kimyasalda 3gun geçince 90di.. ay dua et lütfen yükselsin değerim 2 gün snra tkrar kan vericem 😍🙏
Minikmucizemmm23 01180322 aynen benimde ekran fotoğrafımda seviyorum hep eşim de koymuş oda baktıkça seviyor elimi koyup seviyorum hisseder mutlu olur gibi düşünüyorum bide hareketini hissettiğim günler gelirse hiç elimi çekmem 🙈😂😍
01180322 Minikmucizemmm23 iple cekiyorum o zamni😅15+5teyz herkese erken diyo😅biraz gec bulduk en kiymetlimiz. Kizimiz olacagini ogrendim🌸🤲
mhbbbera Pamuk . 😍😍😍 şimdi 8 haftalığız
Lallaydnn Ben testlerin içini açtığımda dün ve bugün yaptığım testlerde siyah çizgi var nedenini bilen var mı arkadaşlar içinizde diğer testlerde yok ama yaptığım 2 testte var
Gixemm Ozlm_31 benim betam 61 daha görmedim geç döllenme dedi doktor suan 4+2 görülmemesi normal yani
elinsaall Sbha_13 yaa çok üzüldüm rabbim evlat sahibi olma mutluluğunu en yakın zamanda sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🥹
Aylanursu Pamuk üc tane yapmıstım biri gece 2 de biri sabah 6 da biri sabah 9 daydı betada ilk 1694 ile öğrenmiştim 2 gün sonra doktora randevu aldığımda kesemiz gözükmüstu şimdi 24 haftalık olduk oglusumla☺️🦁