ZumrasMom_ Sonunda bu postu bende açabildim. Geri sayım başladı çiftli rakamlara düştük artık heycan daha da arttıyor. Minik mucizem sağlıkla gel Hira’m🩷 Sizde durumlar ne biz 25+6 haftalık olduk
Kalbiimde2can ZumrasMom_ ayyy daha dün gibi bende böyle bir post acmistim simdi ise son 15 kaldi 🥰 saglicakla alalim insallah yavrularimizi🤲🏻🧿
defnezumram ZumrasMom_ son 80de bende post açmıştım şimdi son 64 kaldı valla zaman geçiyor mu geçmiyor mu çok emin değilim valla bende😂
1prensesannesi_ ZumrasMom_ son 37 heyecanım çoğaldı bı an önce kavuşmak istiyorum kızıma inşallah ☺️🤲🏻🤲🏻🤭💕
BirVeraAnnesi35 ZumrasMom_ ilk hamileliğimde bende çok heyecanla bekledim hemen doğurayım dedimm doğurdum ayy bikaç gün daha karnımda kalsaydıda birazcık uyusaydım dedimm😂😂😂 hayırlı doğumlarınız olsun 🙏🤍
Kalbiimde2can ZumrasMom_ evet ama hic bi belirti yok gelmeye niyetli degil galiba🤭 bende gebelik sekeri ciktigi icin insülin vurundugum icin kendisi gelmezse 13 gün sonra suni sanci verecekler bakalim 🙈
Kalbiimde2can ZumrasMom_ evet ama hic bi belirti yok gelmeye niyetli degil galiba🤭 bende gebelik sekeri ciktigi icin insülin vurundugum icin kendisi gelmezse 13 gün sonra suni sanci verecekler bakalim 🙈
Ao526- ZumrasMom_ Çok panik, heyecan, mutluluk karmaşık duygulardayım 🙈 99 gün kalınca da bu duyguları yaşamıştım 🙈
selinbirincisezen ZumrasMom_ son 39 ama sezeryan olcağı için daha az bir süremiz kaldı miniğim ile 👧🏻🫶🏼