000 Mlsfcr sıcaktan uyuyamıyordum bugün hava iyiydi biraz serindi ama sabahına temizlik yaptığım için akşam kasiklarim ve bacaklarım acayip ağrımaya başladı hala ağrıyor ayaklarım o yüzden uyuyamıyorum kendi kendime başıma iş açtım sanırım nasıl geçer bilmiyorum 😔😔
Gullll2505 Mlsfcr ÇOK uykum var ama sıcaktan uyuyamıyorum 🥵 ve tabiki rahat edemiyorum göbekten her tarafım yastık dolu🙄
ysmngny07 Uykum var ama sağa sola bile dönemiyorum. Dümdüz kazık gibi sabaha kadar öyle duruyorum bir yerden sonra uykusuzluktan bayılıyorum.
filialunae 000 soğuk su tut ayaklarına canım duşta. Ben de geçen gün çok ayakta kaldım dışarıda ayakkabılar da sıkmış bütün gece ayaklarım yandı çatır çatır. En son dolaptan buz aküsü alıp koydum ayağımın altına o biraz rahatlattı. Ama her gece normalde yatmadan önce buz gibi suyla duş alıp yatıyorum ferah ferah o bir kaç saat serin tutuyor beni uykuya dalana kadar
ysmngny07 000 Bende temizlik yaptım geçen haftalarda. Daha da yapacaktım da ağrılar 2-3 gün yordu. Geçmeyince hatta randevumuzdan önce gittik doğum sancısı mı diye hastaneye. Neyseki değilmiş. Doktor normal olabilecek şeyler dedi. Yine saldım çayıra mevlam kayıra bıraktım her şeyi yapılacak şeyler gözüme batıyor ama o ağrı çile çekilecek gibi değil. Parol kullanabilirsin çok etkili değil de istirahat edeceksin bir de ağrılarının yalancı sancı olarak düşünüp önemsememeye çalışacaksın. Önemseyince doğuracaksın gibine gelir sürekli paniklersin eğer nişanın ya da suyun gelmiyorsa ya da sancıların giderek artmıyorsa gidip geliyorsa telaşa verme kendini, korkma. Yine doktoruna danış sen bilirsin de bende yaşadım yani aynı durumu.
gamze_harun3003 Sıcak, mide yanması, şişlik hissi, ve gün içerisinde oturduğum her dakika bayılıyor gibi uyuya kaldığım için sabahlara kadar uyanığım maalesef ama en kötüsü mide yanması.
000 filialunae ağrıyorlar çok kötü fazla ayaktada durmadım temizlik yaptım sadece uzatıyorum yüksek yastığın üzerine felan koydum ama fayda etmiyor çok kötü agriyolar 🤦♀️😔
Er_se_azelyaisik Mlsfcr çok sıcak ve 35 haftalık olmama rağmen başa döndüm sanki midem çok bulanıyor halsizim bu son aylar ne zormuş 🥺🥲
filialunae 000 Dediklerimi yaptığın halde mi ağrın var yoksa sadece bacaklarını dikip yatıp ağrı geçmesini mi bekliyorsun ölümü bekler gibi 😀 kalkıp soğuk su tuttun mu ayaklarına soğuk su şişesi de koy ayaklarının altına soğuk duş aldıktan sonra bi şeycik kalmaz.
ysmngny07 Gldekpnci Ben Nexium kullanıyorum tok olsam bile mide yanmam varsa duramıyorsam eğer. Doktorumun tavsiyesiyle. Çünkü diğer türlü soda falan fayda etmiyor.