Ada022 Tuba0396 baktım canım ön siparişe açıldı diyor 25 agustos da kargolama diyor benim 40.hafta doluyor 20 agustos da cesaret edip riske atamadım
Hmyraltnts Ada022 yaaa valla başka önerebileceğim bir park beşik yok maalesef bi yoyko var dediğin gibi o kadar paraya da değmez gibi bende çok araştırmıştım
Seastar88 Bizimki kraft playard monaco modeli.Kendi modeline dahil donencesi filan da var.Ama biz bunh alalı 1,5 ay fılan oldu guncel fıyatını bılmıyorum.
arsamveannesi Ada022 kizlar ben merakimdan soruyorum neden herkes park beşik aliyor da anne yanı ahşap besik almiyor? Park yataklar ne bilim gozume guzel gelmiyor ayri yatak odasina besin aldigniz icin mi ? Ben cunku oda yapmadm bebegime zaten 3 yasina kadar yanimdan ayirmam ondan sonra oda hazrlicam gerek yok yapmama anne yani besik alcagim bu hafta
Ada022 arsamveannesi canım biz sürekli yolculuk yapacağımız için izinde vs araba bagaja atıp gideceğimiz yere götürmek için park yatak tercih ettim tayinci oldugumuz için 3 yasında oda yapmayı düşünüyorum o yüzden park yatak tercih etme sebebim bu
anneoluyoruuumm16 arsamveannesi park yatak 4-5 yaşına kadar kullanabileceği bir yatak. Ev kendimizin değil oda yapacak odam yok. O yüzden park yatak aldım bu 4-5 yıl içinde kendi evimize geçersek inşallah büyük yatakli oda yapmak istiyorum. Yani ben kullanış açısından bakarak aldım 🥰